2011. július 31., vasárnap

„Pink it´s my new obsession...” - Barry M Fuchsia lakkja

Nemrég ismerőseim elkezdték a „Pink Friday” programot (ami annyit tesz, hogy pénteken kötelező a Pink szín viselése munkahelyen, hogy jobban el lehessen viselni a pénteki munkanapot), szerintem nagyon aranyos ötlet, és mivel egyre több rózsaszín cuccom van csatlakoztam a projekthez =) Ehhez ajánlok most egy lakkot nektek (hátha van kedvetek nektek is beépíteni ezt az ötletet a "mindennapjaitokba", azaz a péntekekbe).
Pár napja kaptam a Barry M Fuchsia (302) nevű a lakkját – a Sleek palettával együtt –, amit a Make Up Plazától rendeltünk. Amint megérkezett egyből beleszerettem, ha stílusos szeretnék lenni azt mondanám: „Pink it was love at first sight, yea...”.


Nagyon erős, de mégis zabálnivaló színe van, olyan vattacukros érzést kelt. =) Hihetetlen jól pigmentált, egy rétegben is tökéletesen fed, de azért én őt is két rétegben vittem fel, hogy sötétítsek kicsit a színén. Az ecsete is egész jó, elég jól kézre áll, bár kicsit sok lakkot vesz fel, úgyhogy le kell azért húzni a felesleget róla. Jó a száradási ideje is, és sokáig bírja, az én extrém körülményeimet is 4 napig bírta hiba nélkül, (falmászás közben eléggé ki van téve az elemeknek, mert folyamatosan ütődik a fogásokhoz, és karcolódik a falhoz "dörzsölve") Amúgy mindössze egy nagyon pöttynyi rész jött le, és csak azért szedtem le, hogy újralakkozhassam a fotóhoz, de én még simán hagytam volna, hogy még egy "rendes sérülés" essen rajta. De már mindegy =)




Amúgy a Make up Plazanál 890 Ft, ami lehet soknak tűnik (az Essence, Moyra lakkokhoz képest), de szerintem megéri az árát. Biztos, hogy más Barry M lakkot is ki fogok próbálni, mert nagyon tetszik ez a lakk, csak tudjak majd választani a színek közül =)
Ismeritek a Barry M lakkokat? Mi a véleményetek róluk?

6 megjegyzés:

  1. Húú, ez pink a javából!Kis nyári szín:)

    VálaszTörlés
  2. Én még nem próbáltam tőlük lakkot, de ez a szín marhajó. Csodálkoztam kicsit mikor írtad ezt a punk friday dolgot mert nem néztem ki belőled hogy szereted a rózsaszínt, de aztán ráébresztettél ezzel a lakkal, hogy még a rózsaszínnek is vannak marhajó árnyalatai. :D
    Ja egyébként azért irogatok ennyit mert csak most esett le hogy van bogod és már fel is iratkoztam csak elfelejtettem visszanézni :D De most bevésem az agyamba.

    VálaszTörlés
  3. Ja és Aerosmith (L) :D

    VálaszTörlés
  4. aaa hát te mér kaptál tölük ien ajcsi lakkot?:O

    VálaszTörlés
  5. A Barry M lakkok, rúzsok, pigmentek I. osztályúak! Nekem lakkból az új Peach Melba (318), az Indigo (312) és a Purple (303)-as színek vannak meg. Nagyon jó a fedésük, tartósak, nem pattogzódnak le, sokáig tartják a fényüket, gyorsan száradnak, könnyen felvihetőek. Műkörömhöz is jól használható, letesztelve :-) Csak jókat tudok mondani a Barry M lakkokról és a többi termékéről is.

    VálaszTörlés
  6. Griberli =))) nem a Barbee rózsaszínt kedvelem, hanem a vagány árnyalatait, és nagyon jól be lehet építeni az öltözködésbe, mind ruha, smink, lakk, kiegészítő terén. Persze SOHA nem vennék fel rózsaszín nadrághoz ugyanolyan rózsaszín felsőt, táskát és cipőt (őszinte leszek attól kész vagyok!!! Az annyira sokk) De a fekete "bőr"dzsekihez egy pinkes felső, baromi jó! (egyáltalán a feketével a pinket, cikláment, babarózsaszínt) Erről ódákat tudnék zengeni =)
    Amúgy imádom, hogy értékeled az idézeteket =)***

    Dia, nem tőlük =) Páromtól, de akkor megint félreérthető voltam. Ez a lakk volt az évfordulós ajándék másik fele (én akartam magamnak venni, de nem engedte =) )

    Sminkőrült, a Peach Melba is eléggé elgondolkodtatott, de sajnos a Mushroom és a Strawberry Ice Cream is =) Nehéz ennyi jó szín közül dönteni. A legrosszabb, hogy nagyon kíváncsi vagyok a "repedező hatású körömlakkjaikra" is... =) Azokat próbáltad esetleg?

    VálaszTörlés