2011. július 12., kedd

Sun Ozon Kinder naptej 30 faktoros - Jelentem tesztelve!

Egy korábbi vásárlós, Rossmannos napomon szereztem be Őt (említettem is, hogy majd írok róla, és már többen is bátorkodtak megjegyezni, hogy átverem itt a népet, mert nem írtam még róla =))) úgyhogy eleget teszek nekik). Szóval Horvátországba készültem épp, Hvar szigetre, ott is Sveta Nedjelja városába, ahol igen meleg van, úgyhogy úgy gondoltam, a sziklafalon (mászó mivoltom miatt =) ) elkél a jó naptej.
(bocsánat, hogy nem fotóztam le a terméket, csak utazás előtt nem gondoltam rá, utazás utánra pedig sajnos letört a kupakja... véletlenül lelökték az asztalról és kőtalajt nem bírta jól, úgyhogy nem törhetetlen! És ha valakinél ez szempont, annál biztos sokat romlott a termék megítélése =) )


És igazam lett, mikor ezt a terméket választottam! Az első 3 napban mikor bőszen kenegettük magunkat párommal, nem hogy nem égtünk le, szinte hófehérek maradtunk, míg a többiek közben szépen szedték magukra az ottani őshonos álcát. Úgyhogy eléggé kilógtunk a sorból ezzel a termékkel =)
Az állaga jó és viszonylag könnyen beszívódik, viszont az illata... Nekem ugyan tetszett, de párom szerint házi-pálinka szaga van (nem vagyok valami nagy szakértő alkoholban, így ezt nem tudtam megítélni igaz-e =) ), úgyhogy nem biztos, hogy mindenki ínyére lesz. Tengerben is fürödtünk "vele" és nekem elég jól bírta a sós vizet, tehát a vízállósági teszten átment!
Ha ajánlanom kellene, akkor – ahogy a termék neve is utal rá – gyerekeknek mindenképp ajánlom, erős napsütésben és vízparton egyaránt (kivéve ha valaki allergiás bármilyen összetevőjére, mert akkor ne használja! =) ). Csak azoknak nem javaslom, akiknek a napozás és barnulás a céljuk, mert azért elég erős (no nem mintha simán lenyomna szkanderban ;) ).
Összességében én szeretem ezt a terméket, biztonságos és nem is drága – ha jól emlékszem 1500-1700 Ft volt – nálam bevált!
(Persze halkan hozzáteszem, hogy a maradék 4 napban barnulási vágyamat kielégítve inkább már nem kentem tovább magam vele, csak ha nagyon tűzött a nap, így barnulhattam is =) )
Ti hány faktoros naptejjel indultok nyaralni?

2 megjegyzés:

  1. Nekem is ilyen van. De én bírom az illatát, szerintem kegyetlen:S de az biztos, h véd. Viszont az illata, brrrr... bár lehet, h csak én vagyok rá ilyen érzékenyke.

    VálaszTörlés
  2. =) Mondtam, hogy van akinél kicsapja a biztosítékot =))
    A tavalyi olyan volt hogy amint beleszagoltam vagy magamra kentem azonnal nyárérzésem lett tőle, de az DM-es és karotinos volt =) (ez-utóbbit pedig nem engedte párom, azért volt a váltás, nem "hisz" a karotinban naptejnél).

    VálaszTörlés