2011. július 27., szerda

„A leggyengédebb kísértés, mióta csokoládé létezik.” - Moyra barna lakkja

Sajnos már nem kell sokat aludni és itt az ősz, és ha ősz, akkor a színes, rövid ruhákat felváltják a natúrabb, sötétebb színű hosszú, meleg ruhák. De azért nem kell ilyenkor se engedni, hogy az unalmas színek eluralkodjanak rajtunk. Épp ezért szerettem volna valami izgi – néhol sexy –, de nem túl hivalkodó lakkot venni. Mi is lehetne „tökéletesebb” választás a búja, édes/keserű csokoládénál? Amikor pedig megláttam a Moyra 59-es lakkját, aminek erősen tejcsoki színe van az üvegben, nagyon megörültem, bár voltak bennem kétségek, mert kicsit sötétebb, majdnem hogy étcsoki-színűt szerettem volna (mert a táskám is olyan színű, és a hajamat is sötétbarnára szoktam festeni).

Ez a hivatalos kép róla

Amikor pedig felkentem otthon a körmeimre, pont olyan érzésem volt, mintha valamilyen csokireklámot néznék, ahogy öntik a csokit az üstbe, úgy jelentek meg a kis „csokifalatok” a körmeimen. Nagyon szép csokiszíne van, és sötétebb, mint az üvegen keresztül látszik. Felkenni nagyon kényelmes, elég jó az ecsete. Ami pedig a pigmentáltságot illeti, elég belőle egy réteg, mert nagyon jól fed, de ha igazán tökéleteset akartok, azért menjetek át rajta még egyszer, ugyanis két rétegben mutatja meg igazán azt a kívánatos csokiszínét.

Bocsi a csúnya lakkozásért, nem vagyok túl ügyes benne =)

A tartósságot sajnos nem sikerült jól letesztelnem, mert vasárnap kentem fel, hétfőn pedig már Ikeás polcot szereltem, illetve tegnap spining edzésen le is vertem egy részét (beleütöttem a kezem a biciklibe). Úgyhogy nem igen kíméltem szegényt, de majd csinálok még egy tesztet vele, amikor megpróbálom nem ilyen extrém helyzeteknek kitenni. =)
Viszont mivel 350 Ft volt (neten amúgy csak 305 Ft, mármint a weboldalukon) nagyon is megéri megvenni, még ha csak pár napig is bírja, mert elég nagy az üvege, lehet "pazarolni" bőven. ;)

Nektek milyen színekben szoktak ősszel pompázni a körmeitek?

5 megjegyzés:

  1. mindenképpen kötelező darab lesz őszre! köszi hogy felhivtad rá a figyelmem hogy Moyrának is van mert amúgy sztem itt csak a világosakat néztem mindig. illetve a neonokat:D és amugy tuti tartós.. majd meglátod ugyis:)

    VálaszTörlés
  2. =) Gondoltam, hogy tovább bírja, mert szoktam olvasni máshol is a Moyráról, és az kizárt hogy ami másnak több nap nekem csak kettő lenne. Tuti hogy az a polc (szerelés) és a kézbeütés nem kellett volna =) De még tesztelem ám. =) (meg majd fedőlakkal együtt is)

    VálaszTörlés
  3. Hát igen, annyira nem tartós a Moyra, legalábbis az én körmeimen (inkább műkörmökre jó néhány napig), de ebből akár 2 üveggel is lehet venni, bár akkor ugyan ott vagy, mintha egy minőségit vettél volna :-) Én a Moyra színeivel nem vagyok annyira kibékülve, de azért néha találok nekem valót is közöttük. Összességében nem rossz a lakk, de nem is nagyon ugrálok érte. Én a barnákat annyira nem szeretem, inkább a barack, púder, lila és köröm-rózsa színek :-)

    VálaszTörlés
  4. =) Én egy ilyen csokit nagyon szerettem volna, az olyan komoly szín =) Mondhatni – persze jó ruhákkal társítva – elegáns.
    De amúgy nálam is főleg az élénkebb, "virágszínek" érvényesülnek lakkok terén.

    Szerintem lakkot is ugyanúgy kell tudni viselni, mint egy ruhát. Ezért is nem veszek pirosat, bordót, burgundyt, egyszerűen azokat nem tudnám hitelesen viselni. Ha értitek mire gondolok. =))

    VálaszTörlés
  5. nekem is van egy hasonló körömlakkom, de az S-he márkájú, nagyon megtetszett a csokibarna szín és nemvolt szivem ott hagyni az üzletben :P Jah, és az ára is tökéletes volt. :)

    VálaszTörlés