2011. július 14., csütörtök

Kiegészítő mustra! - „Minek masni a nyers húsokra..." ;)

Ilyenkor, nyáron legtöbbször farmerrövidnadrágban és valamilyen színes trikóban szoktam róni az utakat (mind munkahelyre így megyek, mind ha valahol épp nyaralok), kényelmes, jól áll. Igaz hogy egyszerű viselet, de csinos!
Nemrég Bershkában vettem egy rózsaszín fehér csíkos trikót, amin van egy kék-rózsaszín és egy rózsaszín-kék pöttyös masni felvarrva. Innen jött az ötlet, hogy tök jól fel lehet dobni egy trikót ilyenekkel, eleinte virágot hajkurásztam minden felé (H&M-ben találtam is jókat, de ott mindig nagy a sor és párom kitért volna a hitéből ha egy művirágért beállítom oda... úgyhogy azt nem hoztam el), viszont! ;) Nemrég jöttünk haza ugye nyaralásból és Split városában találtunk egy bizsust, ahol a kirakatban a szivárvány minden színében pompáztak masnik... Páromtól kaptam kettőt, egy rózsaszínt sikerült kiválasztanom és egy feketét, gondolván ezek a színek majdnem minden ruhámhoz mennek (igaza lett =) ).


 

Elég erős hullámcsatra vannak felragasztva ezek a kis masnicskák, így hajba bármikor hordható (tényleg nagyon bájosak, még rövid hajban is!) és amiért én megvettem, a trikóim pántjára is könnyen feltehetőek (de spagettipántos trikóra nem ajánlom =)) ). Nagyon kis egyszerű darabokról van szó, de nagyon fel tudják dobni az öltözékünket. Darabja 15 kuna volt (kb. 550 Ft), picit azért sok, de ajándéklónak ne nézzük a fogát ;)
Persze, aki sajnálja rá a pénzt, annak ajánlom a Kreatív Hobby boltokat (itt egy link a szalagokhoz, elég sok színben kapható, és ahogy nézem itt nem is drága), valószínűleg bárhol egész olcsón lehet elég nagy szalagadaghoz jutni, amiből kis kézügyességgel lehet saját masnikat kreálni. Nekem is ez a tervem ;) Majd ha lesz kész masni csinálok róla képet, és ha én meg tudom csinálni akkor mindenki megtudja! ;)
Nektek milyen praktikáitok vannak, amikkel fel szoktátok dobni az öltözéketeket?

4 megjegyzés:

  1. Nekem az tetszik, ha a masni a ruhán van v táskán van. Az olyan helyes tud lenni. Hajba vhogy nekem borzalmasan néz ki.
    Nézegettem a nyaralós képeid. Iszonyat jó a hajad! Úgy tetszenek az ilyen hajak, csak nekem nem áll jól. Pedig simán kipróbálnám:)

    VálaszTörlés
  2. Én is azt hittem idétlen hajban, de tegnap kipróbáltam a rózsaszínt és tényleg bájos volt! Majd lehet csináltatok olyan képet párommal... =) Aztán meglátod.

    Rövid hajra pedig azt mondom: Ki kell próbálni! Persze konzultálj a fodrászoddal =) Pl. én magamtól nem vágattam volna ilyet, de olyan szerencsés vagyok, hogy Szilvinél (aki vágja a hajam, és imádom, mert nagyon tehetséges!!!) nincs tükör, így csak a végeredményt láthatom, én pedig szabad-kezet adtam neki, és ez lett, és nagyon tetszik! =) Persze szokatlan volt elsőre, de már tök szeretem! (egyébként azokon a képeken még rossz is a hajam, egy hétig hajszárító és simító nélkül kellett élnem!! Csoda hogy én ezt túléltem, de sikerült!! =) )

    VálaszTörlés
  3. masnik, virágok minden mennyiségben! és gyártom is őket!:)

    VálaszTörlés
  4. Dia, mennyire nehéz a masni? Mert vettem ma szalagokat, pirosat, bordót, rózsaszínt fehér pöttyökkel... de hogy ebből hogy lesz masni méééég nem tudom =)))

    VálaszTörlés