2011. július 24., vasárnap

„I hope you get all that you want...” - Hétvégi zsákmányok

Az a baj ezekkel a borús napokkal, hogy teljesen rányomják bélyegüket a hangulatomra, és ha egy lány nem érzi jól magát, egyik dolog, ami sokat segíthet az a vásárlás – a másik természetesen a párja jelenléte. ;)  Úgyhogy én ezt a kettőt vettem "igénybe" a hétvégén, és gondolom el tudjátok képzelni mi lett belőle... (persze a vásárlás végén amikor rájöttem, hogy a tartalékaimat éltem fel, nah az nem olyan jó érzés, de ilyen esetben mindenki nézzen a vásárolt ruhákra/cuccokra és máris újra jókedv lesz =) )


Pénteken csak pénztárcát szerettem volna nézni, Bershkából két poló jött velem helyette, szombaton Harry Pottert akartunk nézni párommal, hát egy öv (Pimkie), egy poló és egy majdnem táska lett belőle (Reserved, azért majdnem a táska, mert még nem vettem meg, de visszamegyek érte az biztos!). Ma pedig egy küldetéssel mentünk az Ázsia Centerbe, a küldetés sajnos nem sikerült (Miss Rose krémpirosítót kellett volna beszerezni, de olyat seholse találtunk, csak egy másik fajtát, amiről ugye kiderült nem jó =/ ), de egy balerinacipellővel, két lakkal, egy szemhéjpúderrel és egy pirosítóval lettem gazdagabb (ez utóbbi a küldetés rossz végeredménye, de nem bánom magam miatt, mert nekem jó lesz =) Csak a küldetés megbízóját sajnálom, hogy nem sikerült =/ )

Ez a poló nem volt akciós, de tetszett hogy gombos, illetve a színe is, így jönnie kellett! 
És amúgy nagyon jól is áll, de tényleg! =) [Bershka]

Ez a trikó 1990 Ft-ról volt 990 Ft-ra leárazva! Már tudom, hogy egy fehéret is venni kellett volna... =) [Bershka]

Még soha nem voltam a Reserved nevű üzletben, és nem is tudom milyen inditatásból akartam most bemenni, de mikor ezt megláttam tudtam, hogy valaki nekem szánta, így az utolsó S-es példánytól megszabadítottam az üzletet!
Meg majd ugye attól a bizonyos táskától is megfogom.. ;) [Reserved]

Nah ez az öv mindössze 900 Ft-ért kötelező volt, hogy velem jöjjön =) [Pimkie]

Végre találtam igazán hozzám passzoló balerinacipőt, és mindössze 2500 Ft volt [Ázsia Center]

Itt vannak amiket önszántamból vettem, és a felső képen a pirosító is fent van,  
ami bakiból került hozzám, de jó helyen lesz ;) [Ázsia Center]

A cipőt pedig meg kell mutatnom milyen jó lábon! =) Nekem nagyon tetszik! Farmer anyagból van, ami remélem látszik a képeken. Egy hibája azért van, hogy a talpbetét nincs rendesen beleragasztva, így az néha elmozog, de őszintén: nem érdekel! =)



Ugye milyen aranyos? =)

Egyébként nem tudtok segíteni, hogy Veszprém közelében, vagy Pesten hol lehet Miss Rose krémpirosítót kapni? Konkrétan két árnyalat érdekelne a 02-es és 06-os. Előre is köszi minden infót – és a megbízóm is! =)

Ezt pedig csak úgy küldöm most mindenkinek (nem csak azért, hogy tudjátok honnan az idézet a címben ;) hanem), mert nagyon tetszik. És a klippet is nézzétek meg, mert szépen van filmezve, és igazán szép benne Natalie!


A klippet itt találjátok, de azt nem engedi belinkelni =/

7 megjegyzés:

  1. áááááá megirtam egy hosszu kommentet erre véletlen elkattintottam:@@@
    szoval seggberuglak virtuálisan! már annak örülök hogy utána néztél!! és szégyenlem magam hogy csak emiatt mentetek igazábol ki.. most azzal vigasztalodok hogy azt a topánkát csak ott tudtad megvenni és nagyon cukiii, baromi édesen áll a lábadon. na meg a moyra lakk.. tuti beszerzek őszre egyet. meg szeretnék egy sötét szürkét is:) az öv is baromi jo üzlet volt, mindig barna öveket vadászok mert kb mindig azt hordok és nyuzom őket rendesen. lassan turnom kéne valami ujat!:) ja és a táskáról is rakjál ám fel képet!!!

    VálaszTörlés
  2. Dia =) Ne hülyéskedj, egy próbát megért a dolog hogy hátha lesz (most meg hátha ír valaki valami jó kis infót és akkor megoldjuk onnan).
    De a cipőért nagyon megérte elmenni oda! Nem kicsit ugrabugráltam (hagyva hogy mindenki hülyének nézzen), most képzeld el: Ázsia Center bejárata, egy lány és egy fiú sétál kifelé, lány kezében fekete szatyor (sminkcuccokkal a "hasában"), másikban egy pár farmerből készült balerinacipő és ugrabugrál hogy: - Dejó, dejó, dejó, felvehetem? mire a srác: - Azért a kocsiig bírd már ki! Lány erre kicsit elszomorodik, majd egy pillanat múlva ugrál tovább: Dejó, dejó, dejó! =)
    Nah, szerinted hányan néztek elmebetegnek? =)))

    VálaszTörlés
  3. de cukiiiiiiii:D ilyet én is szoktam:D és sztem nem elmebetegnek néztek max egy kicsit infantilisnek:D

    VálaszTörlés
  4. nekem is ezeken a rossz napokon, csak a vásárlás segít. :) lakkos teszteket szeretnél. :) ppuszii

    VálaszTörlés
  5. Először is üdvözöllek Anita! =)
    Másodszor lakk tesztek folyamatban ;) Amint megvettem felkentem a barna lakkot és várom mikor "esik le" a kezemről =)

    De addig is lesz Sleek Bad Girl paletta teszt, ha az is érdekel esetleg ;)

    VálaszTörlés
  6. Kb. mind kellene. Csak nálam jelenleg vásárlási STOP van. (olyan nehééééééééééééz)
    Ilyen Moyra barna lakkom nekem is van. Szerintem szupi jó.:) A miss rose szemhéjpúderben nem lehet csalódni. És a színek is jók.
    A borús napokon, mikor vásárlási stoppom van és a barátom sem ér rá (rokont látogat külföldön), és vhogy semmi sem az igazi, nekem az alvás segít. :) Imádok aludni:)

    VálaszTörlés
  7. Druszám, ne aggódj, most már én is STOPon vagyok =) Legalábbis fizuig biztos... És az a baj hogy mindig ilyenkor jut az ember eszébe miket kellene vennie, mert nincs, vagy nincs elég.

    Aludni jóóó! Szerintem én is végig tudnám aludni a napokat =)

    VálaszTörlés