2011. július 20., szerda

„Don't let the sun go down on me...” - Aviator: Napszemüvegben az abszolút favorit

Pár napja láttam egy gyönyörűséget a New Yorker Facebook oldalán, amibe teljesen beleszerettem (képen a lilát szerettem volna). Így bementem a budaörsi Tesco üzletsorán található üzletükbe, hátha lehet itthon is kapni. Róluk van szó:


Mindig is szerettem volna ilyen „Aviator” szemüveget, csak nekem a RayBan kicsit drága, pedig az az igazi (egyszer biztos hogy veszek)! Szerintem ennél alapabb, jobb, sikkesebb szemüveget nem is lehetne kitalálni:


Egyébként a RayBan 1936-ban tervezte meg ezt a típust az amerikai pilóták számára. 1960-as évesben vált ismét népszerűvé a kor híres popsztárjai – pl. Jim Morrison – révén, majd az 1986-os Top Gun-ban Tom Cruise tette igazán ikonikussá. Azóta le se lehet robbantani az emberek (főleg sztárok) fejéről (de tény hogy jól is áll nekik):


Nah és akkor jöjjön, amit nekem sikerült beszerezni mindössze 1500 Ft-ért abban a bizonyos New Yorkerben:


Kicsit felturbóztam a képet, mert szerintem ez az igazi serif szemüveg =) Úgyhogy igazán passzol hozzá a játékpisztoly =)

Nektek is van „Aviator” napszemüvegetek? Ugye, hogy az abszolút favorit?

3 megjegyzés:

  1. Kedves Eme!

    Gratulálok a mai bejegyzésedhez is.
    A címválasztásod (ahogy mindig az aktuális témához passzoló dalcímeket választasz) ezúttal is zseniális. (Elképesztő lehet a zenei műveltséged!)
    Annak pedig külön örülök, hogy valahogy ismét sikerült egy Harrison Ford-képet becsempészni a cikkbe.
    Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Aki jó, az jó! =) (És most nem magamra, hanem Harrison Fordra értettem =) ) Úgyhogy igazán megérdemli, hogy időről időre megemlítsük a nevét. =)

    VálaszTörlés
  3. 12 darabbal büszkélkedhetek és olyan rossz, hogy senki nem látja a különbséget köztük. :((( :DD

    VálaszTörlés