2011. július 31., vasárnap

„Pink it´s my new obsession...” - Barry M Fuchsia lakkja

Nemrég ismerőseim elkezdték a „Pink Friday” programot (ami annyit tesz, hogy pénteken kötelező a Pink szín viselése munkahelyen, hogy jobban el lehessen viselni a pénteki munkanapot), szerintem nagyon aranyos ötlet, és mivel egyre több rózsaszín cuccom van csatlakoztam a projekthez =) Ehhez ajánlok most egy lakkot nektek (hátha van kedvetek nektek is beépíteni ezt az ötletet a "mindennapjaitokba", azaz a péntekekbe).
Pár napja kaptam a Barry M Fuchsia (302) nevű a lakkját – a Sleek palettával együtt –, amit a Make Up Plazától rendeltünk. Amint megérkezett egyből beleszerettem, ha stílusos szeretnék lenni azt mondanám: „Pink it was love at first sight, yea...”.

2011. július 27., szerda

„A leggyengédebb kísértés, mióta csokoládé létezik.” - Moyra barna lakkja

Sajnos már nem kell sokat aludni és itt az ősz, és ha ősz, akkor a színes, rövid ruhákat felváltják a natúrabb, sötétebb színű hosszú, meleg ruhák. De azért nem kell ilyenkor se engedni, hogy az unalmas színek eluralkodjanak rajtunk. Épp ezért szerettem volna valami izgi – néhol sexy –, de nem túl hivalkodó lakkot venni. Mi is lehetne „tökéletesebb” választás a búja, édes/keserű csokoládénál? Amikor pedig megláttam a Moyra 59-es lakkját, aminek erősen tejcsoki színe van az üvegben, nagyon megörültem, bár voltak bennem kétségek, mert kicsit sötétebb, majdnem hogy étcsoki-színűt szerettem volna (mert a táskám is olyan színű, és a hajamat is sötétbarnára szoktam festeni).

Ez a hivatalos kép róla

2011. július 26., kedd

„Remembering the first time (we made love)...” - Első Sleek palettám

Végre megvan az első Sleek palettám (gondolom mindenki – akinek van – emlékszik, milyen érzés volt mikor megkaparintotta az elsőt – hát én kiugrottam a bőrömből, és festettem az új kicsikémmel másikat magamnak ;) )! Tegnap hozta a postás, de már péntekre reméltem, de nem baj, ennyi belefért. Egyébként érdekesség még, hogy a páromtól kaptam, az első évfordulónkra (plusz még mellé egy körömlakkot, de arról külön bejegyzés lesz)! =) Ugye milyen édes?!? Szerintem az! (Jó, nem kis ráhatás volt, de akkor is, nagyon örültem mikor mondta, hogy ezt kapom, mert látja, hogy nagyon szeretném)

2011. július 24., vasárnap

„I hope you get all that you want...” - Hétvégi zsákmányok

Az a baj ezekkel a borús napokkal, hogy teljesen rányomják bélyegüket a hangulatomra, és ha egy lány nem érzi jól magát, egyik dolog, ami sokat segíthet az a vásárlás – a másik természetesen a párja jelenléte. ;)  Úgyhogy én ezt a kettőt vettem "igénybe" a hétvégén, és gondolom el tudjátok képzelni mi lett belőle... (persze a vásárlás végén amikor rájöttem, hogy a tartalékaimat éltem fel, nah az nem olyan jó érzés, de ilyen esetben mindenki nézzen a vásárolt ruhákra/cuccokra és máris újra jókedv lesz =) )

2011. július 23., szombat

Boldog Születésnapot, Daniel Radcliffe!

Ma töltötte be 22. életévét Daniel Radcliffe (1989. július 23.), akit legtöbben csak Harry Potter szerepe miatt ismernek, holott ez az ifjú titán ennél sokkal több (de majd bebizonyítja mindenki másnak is).

2011. július 22., péntek

„Love At First Sight...” - Free People divatmárka

Biztos sokatok számára régóta ismert márkáról van szó, én véletlenül találtam rá. Konkrétan egy külföldi bloggerlány (Chriselle Factor) – akit pár napja követek csak – tegnapi posztjában láttam egy ruhát, ami nagyon megtetszett, és az bizony egy Free People ruha volt! „Róla” van szó:


Sajnos amerikai márkáról van szó, de ha jól tudom a Mamutban található Designer Outletben (1024 Budapest, Lövőház utca 12.) kaphatóak darabjai (gondolom nem olyan sok cuccuk, de azért egy kettő jobb darab biztos). Személy szerint én kénytelen leszek benézni, mert egy nyakláncba teljesen beleszerettem, amit meg is szerettem volna rendelni tőlük, de 36 dollárért hoznák el kis hazánkba, a 15 dolláros nyakláncot.... Szerintetek se lenne túl jó üzlet, ugye?!? =) Szerintem se!
Egyébként tök jó hangulata van a cuccaiknak, úgymond szabadság-érzést árasztanak magukból – úgyhogy eléggé találó a márkanév! =)

„Mindent megteszek, hogy én legyek az első...” - Nyerj fesztiválcuccot a Garnierrel!

Mostanában egymást érik a fesztiválok, és ha Te sem akarsz lemaradni róluk, de nincs meg minden cuccod hozzá, akkor irány a Garnier Facebook oldala (like után persze)! Szavazz, te melyik Fructisos Fesztiválcuccot vinnéd magaddal szívesen (Újabb fesztiválcuccok menüpont alatt), mert a legtöbb szavazatot kapott cucc a tied lehet (ha kisorsolnak ;) )! Választhatod a Fructis-zöld papucsot, sátrat, törölközőt és strandgyékényt, ami mind-mind elengedhetetlen egy jó kis fesztiválon! ;)
De ha mégse téged választana Fortuna az álomcuccodhoz, akkor se keseredj el, nem csak azt lehet megnyerni, mert további 50 Garnier Fructis ajándékcsomagot sorsolnak még ki!

2011. július 21., csütörtök

„Gimme gimme gimme a man after midnight...” - Hová tűntek az igazi a férfiruhák?

Nemrég az H&M új "férfi" kollekciót dobott ki, ami mellett már nem tudok szó nélkül elmenni. Nem nagyon értem a mai világ férfidivat tervezőit, mi itt a koncepció? Teljesen veszítsék el a férfiasságukat fiaink? Tényleg olvasszuk össze a két nemet? Nem zavarna, hogy vannak, akik így öltöznek, ha újabban a tervezők nem csak ezt az irányt akarnák kiszolgálni.
Két stílust kezdenek nagyon nyomni, a metroszexuális, nem túl férfias (inkább lányos) vonalat, illetve a csövesszerű, turkálókra emlékeztető stílust. Amivel nincs baj, legyen, de hol van a többi? Aki egyszerűen csak jól akar kinézni hol vegyen magának ruhát?

Egyre jobban szembesülök ezzel, mert nem csak munkatársaimtól hallom, hogy egyre nehezebben találnak maguknak ruhát, de páromnak is szoktam nézelődni, és nincs könnyű dolgom. Manapság a legtöbb helyen csak hiperrózsaszín, lila vagy mindenféle neonszínekben pompázó, hatalmas idióta mintákkal ellátott polókat lehet kapni (ráadásul a felének gagyi fazonja is van). Nadrágból is a szivárvány minden színében lehet találni szűk fazont, vagy esetleg azt, amiben úgy néznek ki mintha beszartak volna. (Az összes ilyen srácot jól fejbevágnám egy nyers hallal ;) , hogy húzd már fel a nadrágod, mert baromira nem érdekel az alsógatyád... Kedvencem mikor leülök a villamoson és beáll elém/mellém egy ilyen... komplexusa van hogy minden áron meg akarja mutatni a kis "lógóját", vagy mi? =) ) De a normális fazonú nadrágok egyszerűen eltűntek, vagy egyre kevesebb van belőlük (vagy baromi drágák). Jó, biztos az elit márkák között lehetne normális fazonú, színű, mintájú ruhákat találni, de nem mindenki gazdag, aki jól szeretne kinézni.

2011. július 20., szerda

„Do You Remember The Time...” - Színes, hatalmas, trendi órák

Aki követi valamennyire a divatot tudja, hogy a nagy színes, műanyag-/szilikonszíjas órák fénykorukat élik, újra (emlékeztek még a Baby G órákra? =) ) 90-es években nagy lázban égett tőlük mindenki:

Most, aki ilyen órát szeretne választhat az Adidas Originals, Nooka, Converse, Too Late stb. óráiból, elég nagy a kínálat, és még nagyobb a szín és formaválaszték.
Minél nagyobb és színesebb annál jobb. Merészebbek egy fajtából többet is hordhatnak a kezükön (ha a pénztárcájuk engedi), mert úgy még vagányabb.

„Don't let the sun go down on me...” - Aviator: Napszemüvegben az abszolút favorit

Pár napja láttam egy gyönyörűséget a New Yorker Facebook oldalán, amibe teljesen beleszerettem (képen a lilát szerettem volna). Így bementem a budaörsi Tesco üzletsorán található üzletükbe, hátha lehet itthon is kapni. Róluk van szó:


Mindig is szerettem volna ilyen „Aviator” szemüveget, csak nekem a RayBan kicsit drága, pedig az az igazi (egyszer biztos hogy veszek)! Szerintem ennél alapabb, jobb, sikkesebb szemüveget nem is lehetne kitalálni:

2011. július 19., kedd

We Will Rock You! - Boldog Születésnapot, Brian May!

Ma lett 64 éves a rockzene egyik legendás alakja (aki jellegzetes gitárjátékával és senkivel össze nem
téveszthető hangzásával sokak szerint a világ egyik legjobbja), számos rockzenei klasszikus dal szerzője, a Queen együttes gitárosa, Brian May.


2011. július 18., hétfő

Színház ajánló! - „Éjjelente az életemet dobnám el egy percért,...

... csak hogy végre egyszer magaddá tégy…
S ha elpusztít is hadd lehessek azzá kit te akarsz, erre vágyom éjjelenként…”

(Vámpírok bálja Musical - Teljes a sötét)

Akik már látták a darabot azoknak ez a pár sor ismerősen csenghet, (persze ha elég alkalommal láttátok ahhoz, hogy fejből tudjátok ;) ) mint ahogy számomra is, aki már közel 10-szer láttam Roman Polanski 1967-es, musicallé alakított vámpírsztoriját a Magyar Színházban.

2011. július 15., péntek

Nap képe(i)!

A mostani nap képe, nap képei lesz és személyesebb hangvételű, mert az én kicsi kutyám, Fáni látható rajtuk, akin azért már fogott az idő vaskereke, merthogy már 16 éves a drága. De szerintem még mindig édes, kis plüssmaci =)) Azért durva belegondolni, hogy az életem 2/3-át már leélte velem (és hogy jópár ismerősömnél nem sokkal fiatalabb... '95-ös születésű)

„(Looking back) Over my shoulder...” - Laza polók

Van egy ismerősöm, akinek nagyon tetszenek az úgynevezett "váll-kirakós" pólók, viszont nem nagyon tudja hol lehet jókat találni. Mivel én is szeretem őket, ezért elkezdtem körbenézni, milyen most a felhozatal ilyen téren.
Egyébként nekem van már egy szürke napszemüveges-lányos és egy rózsaszín szintén "nénivel" az elején a New Yorkerből, meg egy balerinás a Springfieldből, nagyon szeretem őket!

2011. július 14., csütörtök

"I see your true colors shining through..." - H&M Colour Blocks kollekció

Új kollekcióval jelentkezett az H&M. Csíkokban és színekben igazán gazdag. Merész és vagány. Bár egy-kettő leginkább a Benettonra emlékeztet. =) De beszéljenek helyettem a képek.


„Tény, hogy néha nehéz egy szingli nő cipőjében járni. ...

... Ezért is van néha szükségünk különleges cipőkre, hogy egy kicsit megkönnyítsük a lépteinket.”
(Szex és New York)

Ez volt anno az egyik kedvenc mondatom a Szex és New York részeiből, úgyhogy úgy gondoltam most "felhasználom", merthogy a Deichmannban akciósak a cipők, és összeszedtem nektek párat, hátha megtalálja mindenki azt a cipőt, amelyikkel megkönnyíthetitek a lépteiteket (akkor is ha nem vagytok szinglik =) ).

Játék ajánló! - "Itt a csirke, hol a csirke?!?"

Nemrég a Rafinéria oldalán jártam és bájos kis játékra leltem, aki szereti az "Itt a piros, hol a piros" játékokat mindenképp kattintson, mert rá fog kattanni! Nem tudtam eldönteni, hogy a kisfiú, aki végigjátszik veled aranyos vagy idétlen, ezt rátok bízom. =) (Vannak jó pillanatai, no =) ) Az elején még unalmasnak és egyszerűen tűnik a játék, nah de csak az elején, a 10. szinttől igencsak izgalmassá válik a helyzet, 13. szinttől pedig szinte követhetetlen, ott már tényleg a szerencsén múlik minden (vagy egy jó lassú gépen, mert azon el tudom képzelni hogy lassabban játssza le a flash progit, így maga az animáció is lassabb lehet =) Ezt nem tudom, túl jó gépem van =/ )!

És hogy miért is kattanj rá? Mert hetente "pikenik-kosarat" lehet nyerni (bocsi nemrég láttam a Maci Laci filmet =)) )! Fődíjnak pedig a mogyoródi Aquaparkba egy családi belépőt. (Személy szerint én a piknikkosárnak örülnék =) )

Igaz a játék regisztrációt igényel, de a mai világban ki rémül meg egy kis regisztrációtól =). Amúgy ha nem jutsz el az elején az 1000. szintig ne keseredj el, a pontok új játékonként összeadódnak, úgyhogy érdemes hét elején kezdeni és végignyomni a hetet.

Kiegészítő mustra! - „Minek masni a nyers húsokra..." ;)

Ilyenkor, nyáron legtöbbször farmerrövidnadrágban és valamilyen színes trikóban szoktam róni az utakat (mind munkahelyre így megyek, mind ha valahol épp nyaralok), kényelmes, jól áll. Igaz hogy egyszerű viselet, de csinos!
Nemrég Bershkában vettem egy rózsaszín fehér csíkos trikót, amin van egy kék-rózsaszín és egy rózsaszín-kék pöttyös masni felvarrva. Innen jött az ötlet, hogy tök jól fel lehet dobni egy trikót ilyenekkel, eleinte virágot hajkurásztam minden felé (H&M-ben találtam is jókat, de ott mindig nagy a sor és párom kitért volna a hitéből ha egy művirágért beállítom oda... úgyhogy azt nem hoztam el), viszont! ;) Nemrég jöttünk haza ugye nyaralásból és Split városában találtunk egy bizsust, ahol a kirakatban a szivárvány minden színében pompáztak masnik... Páromtól kaptam kettőt, egy rózsaszínt sikerült kiválasztanom és egy feketét, gondolván ezek a színek majdnem minden ruhámhoz mennek (igaza lett =) ).

2011. július 13., szerda

W7 neon-pink szemhéjpúder kiállta a próbát!

Pár hete rendeltem ezt a kis kincset, (mint korábban említettem a Tesminked.hu-ról, 690 Ft-ba kerül, postaköltség pedig 195 Ft, úgyhogy nagyon megéri!).

Horvátországi nyaralás képekben - Hvar, Sveta Nedjelja

 Sveta Nedjelja temető, nagyon szép volt, főleg élőben, minden sírnál friss virág!

 Nagyon tetszett ez a kis kertecske, a kis kapujával, ezért erről mindenképp szerettem volna képet =) Tiszta Hobbit-lak! =))

Nyerj órát a JOY Magazin internetes oldalán!



A JOY Magazin oldalán új játékra leltem!
Gyönyörű színekben pompázó órát lehet nyerni, ami nem egyszerű külsővel rendelkezik, elsőre olyan mintha csak egy sima karkötő lenne, de mégis megtudhatod róla az időt, így igenis órának számít! =)))
A NEO (One szó anagrammája) fantázianevű karkötő-órája 10 féle igazán "Trendi" színben létezik, és az ujjad érintésétől válik láthatóvá rajta az idő.
Személy szerint igazán kíváncsi lettem, hogy is néz ki ez a kicsike a valóságban!
És a lényeg: most a JOY által a tied lehet, egy elég könnyű kérdőív kitöltésével! (Én már el is küldtem a választ, mert ezt látnom kell, és pl. a pinket szívesen hordanám ;) )

A játék lezárult!
A nyertesek nevei ITT!

További információt a Too Late oldalán találhattok az óráról.

Boldog Születésnapot! - Harrison Ford

69 évvel ezelőtt, azaz 1942. július 13-án, 11:41-kor, egy hétfői napon született meg nők millióinak álma: Harrison Ford.

2011. július 12., kedd

Sun Ozon Kinder naptej 30 faktoros - Jelentem tesztelve!

Egy korábbi vásárlós, Rossmannos napomon szereztem be Őt (említettem is, hogy majd írok róla, és már többen is bátorkodtak megjegyezni, hogy átverem itt a népet, mert nem írtam még róla =))) úgyhogy eleget teszek nekik). Szóval Horvátországba készültem épp, Hvar szigetre, ott is Sveta Nedjelja városába, ahol igen meleg van, úgyhogy úgy gondoltam, a sziklafalon (mászó mivoltom miatt =) ) elkél a jó naptej.
(bocsánat, hogy nem fotóztam le a terméket, csak utazás előtt nem gondoltam rá, utazás utánra pedig sajnos letört a kupakja... véletlenül lelökték az asztalról és kőtalajt nem bírta jól, úgyhogy nem törhetetlen! És ha valakinél ez szempont, annál biztos sokat romlott a termék megítélése =) )

X-men: Az elsők 700 Ft-ért (az Odeon-Lloyd-ban ma)

Láttátok már az X-men legújabb részét? Aki még nem és érdekli – vagy örömet szeretne okozni a pasijának, hogy elviszi rá ;) – annak ma az Odeon-Lloyd-ban a helye (cím: Budapest XIII. ker., Hollán Ernő u. 7. weboldal), mert ma (július 12-én) 20.30-tól mindössze 700 Ft a jegy az X-men - Az elsők című szuperhősmozira. =)

„You can leave your hat on...” - Nyári kalapok

Most hogy ilyen meleg van, hét(ezer)ágra süt a nap, könnyű napszúrást kapni, kivéve ha van egy jó kalapja az embernek. =) Én nagyon szeretnék már egy igazi vagány szalmakalapot, de sajnos még egyet se találtam ami jó volt rám (túl kicsi lehet a fejem =)) Eddig mind nagy volt és elvesztem bennük). De szemezgettem nektek párat, persze nem a drágábbakat, hogy a kalap mellé beférjen még pár gombóc fagyi is =) Úgyis megy a kettő egymáshoz: kalapban fagyizva kóvályogni egy szép városban/vízparton, kell ennél jobb?!? =)
Persze az árak csak tájékoztatás jellegűek, mert a netről néztem le, tehát lehet az üzletekben más áron szerepelnek.

2011. július 11., hétfő

Boldog Szülinapot! - Richie Sambora

Ma 52 éves Jon Bon Jovi elválaszthatatlan szerzőtársa és barátja, a rockzene egyik meghatározó gitárlegendája, a Bon Jovi gitárosa: Richie Sambora. Boldog Szülinapot Richie! =)

Vásárlási láz - Ikea

Nem tudom hogy vagytok vele, de én egyszerűen imádom az Ikeát! Nincs is annál jobb mikor megszerzem az új éves katalógusukat és egész nap csak lapozgathatom. =) A szagát is imádom, mind magának az újságnak, mind az áruháznak, és a frissen vásárolt termékekét is! Nem tudom hogy csinálják, de mindennek egyedi Ikea-illata van =) (bár párom émelyeg tőle, de én akkor is imádom!)
Mivel kapom a fincsi hírleveleket gondoltam megosztom veletek is, hogy mikor érdemes benézni oda. Engem a törölközős és ágyneműs hét érdekel igazán. =) Találtatok valami izgit amiért nektek is érdemes menni? =)