2011. június 23., csütörtök

Rémes haj helyett... krémes ápolás

Mivel nagyon kényes vagyok a hajamra, mindig úgy kell állnia, ahogy én azt elképzelem, és amíg nem olyan hozzám se lehet szólni (sajnos tényleg ilyen vagyok), elég sok hajcuccot kipróbáltam már. Az egyik alap dolog, mióta egy kedves barátnőm, aki fodrász ajánlotta: Serical Latte Tejproteines Hajpakoló krém!


Azért szeretem, mert nem csak hogy nagyon finom az illata, de amint már az ember kezéhez ér érezni azt a finom selymességet, amit majd a hajnak is jócskán átad. Elvileg 30 percig kellene pakolásszerűen a hajon hagyni, nah én ezt lustaságból annyira csökkentem, hogy amikor felkentem veszek egy nagy levegőt és megpróbálok a leghosszabb útvonalon a tusolófejhez nyúlni (ez körülbelül 20 mp-ig tud tartani) és mosom is le. De így is érzeni szárítás után és közben, hogy ezt használtam. Nagyon finom tapintású és illatú lesz utána a haj. Illetve állítólag eléggé regenerálja is azt, amit én el is hiszek, mert érzem, hogy jó a hajam(nak).

Hajfestés (ami nálam csak színezés) után persze mindig betartom a fél órát, de az 1,5 havonta egyszer van. Úgyhogy őt bárkinek bátran ajánlom, főleg hogy nem drága, és tényleg nagyon sokáig elég (nagyon nagy tégelyről van szó)! Úgyhogy hajra fel =)

4 megjegyzés:

  1. mennyibe kerüül? és van drogériában is vagy csak fodrászkellékesnél? ééés nem zsírosítja a hajat?

    én is nagyon kényes vagyok a hajamra, és hozzám se nagyon érdemes addig szólni amig nem tetszik.. ez gyakran napokig tart.:D

    VálaszTörlés
  2. Drogériákban én még soha nem láttam. =( Csak esetleg ilyen magánban (nálunk van egy olyan, ott kapható). De neten is lehet rendelni, csak ugye ott a szállítási költség több mint maga a termék, mert 1000 Ft körül van általában.
    Nincs esetleg egy fodrász ismerősöd vagy fodrásztanonc, akivel olyan viszonyban vagy, hogy ha megkéred berendeli neked?

    Ha nem sokat használsz nem zsírosít, csak ugye ne úgy mint ahogy az emberlánya a hajhabot használja, amiből sose lehet elég... =) Ebből tényleg elég (a kevés)! =)

    VálaszTörlés
  3. van itt is fodrászkellékes! majd utánanézek:) nekem olyan kéne leginkább ami kimondottan a zsirosodás ellen van. az olyan jó lenne!:D

    VálaszTörlés
  4. Azt sajnos nem tudom hogy zsírosodás ellen is jó-e, de regenerál. De egy biztos nem szabad ebből se túl sokat használni, meg fejbőrbe masszírozni, pont mint a többi balzsamnál.

    VálaszTörlés