2011. június 26., vasárnap

Márka akciókból szemezgetve... hogyan álmodik a lány

Nem rég olvastam a Forum Shop blogon hogy az e.l.f. most ingyenes szállítási akciót csinál, ha 10 fontért vagy afölött rendel valaki az oldalukon található kóddal pedig ajándék zöld ceruzát is ad. Szerettem is volna rendelni, de egyszerűen nem fogadta el sehogy a CIB-es Visa Electro kártyámat, úgyhogy nem lesznek egyelőre e.l.f. cuccaim, pedig nagyon jó áraik vannak.
Az alábbi gyönyörűséget szerettem volna nagyon:

Nem tudom ki, hogy van vele, de ezek a színek, valami gyönyörűek. Valószínűleg a legfelső és legalsó sort használnám el legelőször és utána a 3-at. De egyszer – ha ez a bankkártya kérdés megoldódik végre – biztosan be kell hogy szerezzek egy ilyet. Illetve még két ecsetet szerettem volna nagyon. De hát ez van, majd legközelebb.
e.l.f. weboldala


A másik márka amiről egyelőre még csak álmodozom, az pedig a Bobbi Brown termékei. Egyszer láttam egy filmet róla, nem is emlékszem hol, de nagyon megfogott, az ahogy a sminkeléshez áll, illetve amiket mondott. Nagyon kész vagyok attól a nőtől és a termékeitől. Nagyon hívogatóak. Mi lesz itt egyszer ha sok pénzem lesz =))) És hogy miért írtam ezt le? Az ő termékeire is ingyenes szállítási akció van jelenleg, ha 65 dollár fölött rendel valaki. (jó annak aki megteheti =))) )
Ezt pl szívesen megkaparintanám így első körben, mert nagyon izgalmas színek vannak benne, szerintem:
Bobbi Brown weboldala

A harmadik amit még nagyon szeretnék egyszer (ha lehetne mielőbb), az a Sigma. Az egyik új palettájuk, névszerint a Bare (valaki igazán megdobhatna egy ilyennel csak úgy a két szép szememért, eskü tényleg szépek =) ), fúhh, amit abból a palettából ki lehet hozni.. ámulatba ejtő, nagyon tetszik! Igazi sexy paletta =)

De persze a másik kettő se utolsó.


Az ecseteikkel is folyamatosan szemezgetek, nagyon jónak tűnnek, így látatlanban is, úgyhogy egyszer mindenképp rendelek belőlük.
Sigma Beauty weboldala

Ti használtok e.l.f., Bobbi Brown vagy épp Sigma termékeket? Ha igen miket? Illetve tudtok még ilyen akciókat ajánlani? Minden érdekel! =)

2 megjegyzés:

  1. én más akciót már nem tudok:D mindent kiveséztünk:D amugy bobbi-t nagyon szeretnék egyszer énis!

    jaj és kapcsold ki ezt a rohadt szó ellenörzést!!:D

    VálaszTörlés
  2. Fú, ne haragudj, hol kell? =/ Ilyeneket még nem találtam meg benne =)

    Szóljunk már valami kisangyalnak, jótündérnek vagy aki az illetékes, hogy intézzen már nekünk valahogy, mert megérdemeljük a Bobbi Brown termékeket =)) De tényleg!!

    VálaszTörlés