2012. április 2., hétfő

"It only takes a minute" - Egy rövid bejegyzés az OASAP rendelésemről

Pár napja nekem is megjött az OASAP rendelésem, de előre elnézést kérek a képekért, ugyanis, nem egyszerű egy állvánnyal és egy fix 50-es obival úgy fotózni, hogy nincs próbaemberem, amire zoomolni lehetne =DDD Úgyhogy mindent csak tippeltem =) Továbbá a fényforrásom is csak egy kis ablakon jön be, amit jó helyen kellett elkapnom, mert különben vagy nagyon sötét lett minden, vagy kiégett =D




Egyébként a rendelés nem ért ide se túl hamar, se túl későn, még épp az aggodalmi határomon belül volt. Egy egyszerű zacskóba volt becsomagolva a felső, amit rendeltem. Sajnos volt negatívuma is a dolognak mindkét ujjából lógnak cérnák, illetve az elején lévő szűkítővarrásnál is kilóg a cérna, ami szét is jött volna, ha nem csomózok rá. És ahhoz képest hogy 27 dolcsiba került ez a felső ez számomra megengedhetetlen baki, ha ezt boltban láttam volna meg nem vettem volna így meg. Amúgy eléggé átlátszó anyagról van szó, ha fehér/csontszínű trikót veszek alá az is kirikít mögüle. Egyébként a fazonja nagyon tetszik, annyi a bajom, hogy, ami vállban és karban jó, az hosszra rövid, de akkor legközelebb egy számmal nagyobbat kérek (ha kapok még esélyt =D )

Nah akkor egy csomó kép következik moooost =)


Nah itt nagyon jól látszik az a bizonyos cérna, ilyen a másik ujjából is lóg =/






T-shirt: OASAP; Bracelet: Makranka

T-shirt: OASAP; Bracelet: Makranka

T-shirt: OASAP; Bracelet: Makranka, Jeans: érdi kínai

T-shirt: OASAP; Bracelet: Makranka, Jeans: érdi kínai

T-shirt: OASAP; Bracelet: Makranka, Jeans: érdi kínai

T-shirt: OASAP; Bracelet: Makranka, Jeans: érdi kínai, kalap: Reserved

T-shirt: OASAP; Bracelet: Makranka, Jeans: érdi kínai, kalap: Reserved
Amúgy ha ezek a cérnaproblémák nem lennének tök imádnám az egészet, kicsit így olyan vacak érzésem van vele kapcsolatban, de hordani fogom mert tetszik. És ha valaki meg szeretné rendelni innen tudja: www.oasap.com

9 megjegyzés:

  1. olyan vagány vagy így a farmerral plusz a karkötővel:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. =DDD Úgy is érzem magam benne. Ha tehetném le se venném ezt a gatyát, annyira tetszik!!! Szeretem a kínaiakat, és az anyósomat! =)
      a kalap meg jól eltakarja a fejem, merthogy nulla-sminkkel fotózkodtam =DDD

      Törlés
  2. Nagyon feldobta a karkötő meg a kalap a szettet, tetszik ^^

    VálaszTörlés
  3. szerintem szuper lett az egész outfit! a farmer és a karkötő eléggé magára vonja a figyelmet ehhez már csakegy sima felső kellett, pont jó :) A képek is egész jók ahhoz képest h hogy fotózol ha nem mondod azt hiszem direkt csináltál ilyen képeket, szerintem kreatív :)
    Csini vagy :)
    Olyan karkötő nekem is kell :(((((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként egy ilyen "fotózást" érdemes lenne lefilmezni =DD
      2 másodperces késleltetésre van ugye állítva a gép, kb-ra belövöm, hova fogok a helyemre-ugrani, megpróbálom kitalálni oda hova kell fókuszálni, aztán megnyomom a gombot a helyemre-ugrok és "pózba vágom" magam, majd még 5* megcsinálom, aztán megnézem lett-e használható kép benne =DDD Mókás ahogy ide-oda pattogok... =)
      És köszi =))) pirulok =)

      A karkötő még mindig Makrankás =/ Beszélj velük =)

      Törlés