2012. április 18., szerda

„(I wish) I knew what I was looking for...” - Schwarzkopf Professional termékek érkeztek tesztelésre ;)


Ma végre úgy csengetett a postás, hogy nekem is hozott valamit. Már szinte kinevettek az itthoniak, hogy mennyire izgatottan rohangáltam le az emeletről, ha csöngetett valaki, és milyen csalódottan ballagtam vissza, amikor láttam, hogy nem az amire vártam. (Üröm az örömben, hogy még két levélnek jönnie kellene, az egyiknek mindenképp a héten, különben igencsak morcos leszek...)


Szóval ez a kis dobozka végre megérkezett, amit egyébként a Schwarzkopf Professionaltól kaptam, és három proffesionális terméket tartalmazott. Extra-piros pont a fehér pufikért, olyan biztonságban voltak, hogy szinte irigy voltam rájuk! Ma csak általánosságban mutatom be a termékeket, mivel még ki is kell próbálni ezeket a csodákat. Ha az is megvan akkor jöhet a részletezés és további fotók. =)



BC Color Freeze hővédő hajkrém
Hővédő hatású hajban maradó pakolás mely hajszárító vagy lapvas használata előtt ajánlott. Könnyű, gazdag hajban maradó krém, amely a még erős hőhatásnak kitett színkezelt hajat is védi. 


Így elsőre nagyon finom az illata, nagyon selymes a tapintása, és nagyon emlékeztet az egyik korábbi osis+ hővédőmre, ha olyan akkor végre megvan a tökéletes!!! Fehér színű, testápoló folyékony (vagy sűrűbb sampon) állagú krémről van szó.
Ami nagyon tetszik ebben a termékben, hogy festett, vagyis „színkezelt” hajra (is) készült, ami azért jó, mert akkor a simítóm nem fogja kienni a hajamból a festéket – elég bosszantó szokása amúgy.

OSiS Body Me hajvolumen-növelő szérum 
Hajvolumen-növelõ szérum. Jelentősen növeli a haj teltségérzetét. Jelentõsen több volument ad a hajnak Sima, kellemes tapintású volumendús érzet. Véd a hajszárító melegétől. Erõsségi szint: 2 

OSiS Body Me és a fehér pufik :)

Egy ideje rájöttem, hogy főleg azért használok hajlakkot, hogy legyen tartása és volumene a hajamnak (ne tapadjon a fejemre, mint aki pofánnyalt egy tehén), úgyhogy szerintem ez a termék erre a problémára tökéletes megoldás lehet. (és akkor párom is megnyugszik, hogy kevésbé fog a hajlakkjaimtól kipusztulni a föld, mert akkor csak apró rögzítés erejéig veszem kezembe)
Ennek a terméknek is nagyon kellemes illata van, viszont ő egy átlátszó, sampon sűrűségű krém.

OSiS Style Shifters - kék színű 
Végtelen újraformázhatóság, akármikor újraformázhatod vele a hajad. Liquid Polymer technológiájának köszönhetően nem matt, nem fényes, hanem természetes kinézetű lesz tőle a hajad. Ultra erős textúra és tartás, de nem nehezíti el a hajat Extrém hajviselethez, tüskékhez Ideális szélfújta, szörfös frizura készítésére Rövid vagy félhosszú hajra ideális Kontroll szint: 3


Mindennap (amikor kimegyek emberek közé) a hajam elkészítése elég nagy procedúrát, és sok(k) termék használatát jelenti. Hajmosás, szárítás, simítás, egy termékkel kócosítás, mivel az nem fogja meg eléggé a hajam egy másik wax-szal még egy kis kakaót adok neki, a végén pedig hajlakkal rögzítem. Remélem ezt a bonyolult folyamatot fogja ez a termék hajmosás/szárítás/simítás és OSiS Style Shifters használatára redukálni. =) Erre a termékre vagyok leginkább kíváncsi, mert sok videót néztem róla, és nagyon érdekel tényleg azt tudja-e, amit a videókban látok. Ha igen akkor ez egy tökéletes „szövetség” kezdete lesz... ;)

Egyébként ez egy spray, amiből egy hihetetlenül finom, édeskés illatú folyékony hajlakk tör elő, az illatába máris szerelmes vagyok!

Ebben a videóban mindhárom Style Shifters terméket bemutatják

Pár nap és mindenre fény derül, igyekszem mindent mielőbb tesztelni, hogy mindenki kíváncsiságát kielégítsem, legfőképp most az enyémet =) Még egyszer nagyon köszönöm a bizalmat és a termékeket a Schwarzkopf Professional csapatának!

Egyébként szoktatok professionális termékeket, vagy épp OSiS és BC termékeket használni? Mik a tapasztalataitok?

5 megjegyzés:

  1. A kék színű hajformázóra nagyon kíváncsi vagyok!!:)

    VálaszTörlés
  2. Ezek szuperek, de irigy vagyok rád :)) várom a teszteket :)

    VálaszTörlés
  3. fuuuu, nagyon kíváncsi vagyok a hővédőre:)

    VálaszTörlés
  4. Én is a hővédőre vagyok legjobban kíváncsi:)

    VálaszTörlés