2012. április 16., hétfő

"Have a nice day" - Amikkel hazatértem a Glamour napokról + outfit


Nem úgy indultunk a Glamour napoknak párommal (akit megint sikerült rávennem, hogy eljöjjön velem), hogy agyonköltekezzük magunkat, illetve én. Csak pár dolgot akartam, illetve az egy Adidas fitnesz cipő és egykét fehérnemű lett volna a Tezenisből, de se fitnesz cipő, se fehérnemű nem volt olyan ami tetszett volna (illetve előbbihez csak a boltot nem találtam meg).



Tezenisből kaptam hős lovagomtól egy trikót, mert látta hogy el vagyok kenődve, mert még Nescafet se sikerült szereznünk.... Mondjuk ezt kicsit furcsának tartom, hogy minek van az újságban, hogy kaphatsz egy dobozzal, ha kb naponta 100 ember ha kapott, vagy nem tudom mennyi, de ahány kupont nyomattak illet volna annyi KV-val készülni, nem? Vagy én gondolom furcsán?

Tezenis trikó 2990 Ft helyett 2392 Ft

Majd a Libriben elköltöttem a Karácsonyra kapott Libri ajándékkártyáimat és vettem két könyvet. Mivel Parti Nagy Lajost imádom és egy csomó könyve megvan, így meg kellett, hogy vegyem végre ezt is, főleg mert szívesen támogatom a jó magyar írókat, ő pedig az! =) Jamie Olivertől pedig már két szakácskönyv is megvan, gondoltam akkor most már ideje lenne meg is tanulni rendesen főzni, ez meg pont abban segít.

Jamie Oliver Főzőiskolája 6500 Ft helyett 5200 Ft;
Parti Nagy Lajos: Az étkezés ártalmasságáról 2490 Ft helyett 1992 Ft

Igaz, hogy az H&M-be nem volt kupon, viszont a rózsaszín tornacipőm annyira szeretem, hogy kellett még egy, de a kinézett kék már nem volt, így ezt a farmeranyagosat hoztam el.

H&M cipő 2990 Ft

New Yorkerben is ellőttem a 20%-os kupont, ott igaziból csak a szürke hosszú-ujjú felsőt akartam megvenni, de a kasszánál a sorban előttem álló lánynál lévő felső annyira megtetszett, hogy meg kellett kérdeznem, hol találta, így az is landolt a szatyromba. De szerencsére itt megálljt is tudtam parancsolni magamnak és ennyi volt.

New Yorker poló 3090 Ft helyett 2472 Ft 

New Yorker  hosszú-ujjú poló 3090 Ft helyett 2472 Ft

A Tescoba betérve észrevettem, hogy a Nivea samponok/balzsamok/tusfürdők akciósak, azaz ha kettőt veszel akkor darabja 500 Ft, így a 799 Ft-os tusfürdőből elhoztam 2 db-ot összesen 1000 Ft-ért, annyira jók ezek az új illatok, hogy el fog állni a fiókban, míg a jelenlegit elfogyasztom – egyébként most a vörösáfonyásat használom.

Nivea tusfürdő 1 db 799 Ft, helyett 2 db 1000 Ft

Csináltam pár képet a felsőkről úgy is hogy rajtam vannak =DDD Kicsit megint bénáztam =) De azért nem olyan borzalmasak, csak a fókuszpontot megint nem sikerül túl jól belőni =D

Tank top: white: Bershka, pink: Tezenis; jeans: Pull&Bear, glass: New Yorker

Ma egyébként így voltam egy új ügyféllel tárgyalni, kicsit azért fáztam, de hát a divat ezt kívánja =D Neeeem is igaz, volt rajtam még egy jó meleg kardigán =)

Tank top: white: Bershka, pink: Tezenis; jeans: Pull&Bear,
glass: New Yorker,; jacket: Terranova

Tank top: white: Bershka, pink: Tezenis; jeans: Pull&Bear,
glass: New Yorker, jacket: Terranova; bracelet: Makranka

Tank top: white: Bershka; T-shirt: New Yorker; jeans: kínai,
glass: New Yorker, bracelet: Makranka

Tank top: white: Bershka; T-shirt: New Yorker; jeans: kínai;
glass: New Yorker, bracelet: Makranka

Tank top: white: Bershka, pink: Tezenis;
jeans: kínai, glass: New Yorker

Ti miket vásároltatok?

5 megjegyzés:

  1. A Tezenis trikó nagyon jó, én is voltam Glamour napokon, kár, hogy ezt a darabot nem láttam. A blogomon egyébként meg is mutattam, hogy miket vettem. :)

    VálaszTörlés
  2. Dominika, pedig neonzöld/sárga is van belőle, az is állatjó! Az így néz ki: http://4.bp.blogspot.com/-pxYF_vn6Y6s/T4NEteH-5XI/AAAAAAAAAUk/KdAseUfdGEs/s1600/5.JPG

    VálaszTörlés
  3. annnyira vagány vagy és annyira jól áll neked ez a stílus!:) a hajad még mindig imádom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. =) Kösziiii =) Egyébként most a márkajelzésem van a hajamba tetoválva =DDD (Ez: http://emedesign.hu/images/arculat/emedesign_feher.jpg) Szilvim nem cicózott =)

      Törlés
  4. Hasonló nyújorkeres felsőm van, színe ugyanez, csak az alja fodros. Viszont nem hordtam, mert túl kivágott, de látom már, alá kell venni egy atlétát... Egyszerű, de nem jutott volna eszembe. :D Tetszenek a szettjeid. Remélem sikeres volt a tárgyalás! :)

    VálaszTörlés