2011. augusztus 31., szerda

„Wowowowo gimme one vision...” - Egy Látomás ;)

Biztos nektek is volt már olyan, hogy egy üzletet vagy márkát már többen is ajánlottak nektek, de valamiért mégse éreztetek elég affinitást hozzá, hogy a saját szemetekkel is megnézzétek. Nah én a Látomás – Dohány utcai – üzletével jártam így.
Jó pár éve ajánlotta már munkatársam, aki rendszeresen járt oda nézelődni, vásárolni – főleg mivel az egyik kedvenc szórakozóhelye ott volt mellette. Egyszer nekem is megmutatta az üzletet, hogy nah nézd csak itt van, de mivel zárva volt nem tudtunk bemenni – mily' meglepő. =) Aztán már nem nagyon mentem vissza. Viszont nemrég rájuk kerestem Facebookon, mert emlékeztem, hogy ő is ott vett egy tök tetszetős pénztárcát, én meg nagyon szerettem volna már egy igazán csajos tárcát. És mivel nézelődtem már mindenhol, Mangotól elkezdve, Zarán át, a Pull and Bearig, de sehol se találtam olyat, ami megfogott volna, így nem volt vesztenivalóm.
A Látomás oldalán rögtön 3-at is találtam, amikbe beleszerettem, de Murphy törvényéhez méltóan, olyanok már nem voltak, így csak ugyanolyan fazonút tudtam beszerezni.


Annyira tetszik benne, hogy ennyi rekesze van, így az összes kártyámat szét tudom benne kényelmesen szórni. És mivel van benne átlátszó "zseb" is, így Fánikutyám is tetszetős helyet kaphatott benne. 2800 Ft volt, amiért teljesen megérte elhozni.
De nem biztos, hogy most megállok ennél az egynél ;), mert azt az infót kaptam telefonon – mikor érdeklődtem a pénztárcák után –, hogy szeptember közepén hoznak egy nagyobb szállítmányt, úgyhogy szerintem sok-sok szép színes tárca közül fogom még tudni emellé választani =) (a nem-budapestieknek pedig van egy jó hírem is, úgy tudom hamarosan lesz webshop is az oldalukon)

De hogy ne csak erről szóljon a fáma, megmutatom még milyen szépségeket lehetett náluk megtalálni (azt sajnos hogy ezekből még mi van, nem tudom, de mindig újítják a kínálatot)

Táskák és kiegészítők számos hada

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás


Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Ruhák

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Forrás: Látomás

Vásároltatok már a Látomásban? Mi a véleményetek róla?

9 megjegyzés:

  1. hát még sose hallottam erről a boltról de nagyon jónak tűnik! az a hajpáánt jajj de kéne, a baloldali!:D meg alatta az kutyás vmi az mi??kitűző?? meg a masnik jajj:D

    VálaszTörlés
  2. A látomás nekem is nagyon szimpatikus hely,de bár nem tudom miért, még nem szereztem be onnan semmit, lehet majd fizukor ellátogatok :)

    VálaszTörlés
  3. Hallottam már róluk, de még nem voltam a boltban. De ahogy néztem egyáltalán nem vészesek az áraik, szerintem egyszer biztos benézek majd hozzájuk. :)

    VálaszTörlés
  4. Dia, a kutyás kitűző, ha jól tudom, de az tényleg állati! =)
    Biu, ezzel én is így vagyok, hogy fizu után vissza kellene nézni =))))
    Kriszti, valamit kicsit sokallok, de tényleg jó áraik vannak!
    Amúgy 3 boltjuk is van, úgyhogy érdemes utánakérdezni mikor kinéz valamit az ember, hogy az melyikben is kapható =))))

    VálaszTörlés
  5. soha nem hallottam róluk, de nagyon ettszik, amit látok a képeken, igazán stílusos, egyedi dolgok vannak itt. Jópár dolgot elfogadnék :p

    VálaszTörlés
  6. =) Ezzel én is így vagyok! =)

    VálaszTörlés
  7. Sosem hallottam még erről az üzletről! Ó te jó ég! Köszönöm az infót!! :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik a pénztárca én is valami hasonlót szeretnék már rég:) de nem találtam még meg az igazit de ez nagyon szép:))

    VálaszTörlés
  9. =) Az infót mindig szívesen, remélem az üzletben tovább fogtok majd ámulni. Én is lassan kénytelen leszek benézni ;) Nagyon szeretnék valami nagyon jó ruhát =)

    Cicafity, elvileg nemsokára hoznak nagyon sok pénztárcát, úgyhogy érdemes lesz elnézni (én is tervezem =) )

    VálaszTörlés