2011. augusztus 2., kedd

„Is someone getting the best, the best, the best of you?” - Júliusi kedvencek

Most én is megcsinálom (életemben először) ezt a Havi kedvencek „kvízt” =) De nem teszek fel mindenről külön képet, inkább egy közös fotón lesz fent minden, amit össze tudok szedni (mert pl. filmet zenét nem tudom így lefotózni =))) )


Havi kedvenc arcápolási termék:
Dax Perfecta No Problem! Igaziból azért ez a kedvenc, mert ez új, és nekem eléggé bejön. Megy a teszt vele ezerrel, és próbálom nem elfelejteni minden nap a használatát, de azért persze 1-1 elfelejtett időpont becsúszik. ;)

Havi kedvenc testápolási termék:
Nivea Happy Time Testápoló
, ezt a testápolót nem rég vettem, és nagyon jó illata és állaga van. Nagyon szoktam utálni a testápolókat, de őt egyszerűen imádom!

Havi kedvenc illat: 
Szerintem nekem mindig is a Pink Sugar! lesz az illatom, nagyon szeretem annyira finom, vattacukor illata van. Ez az az illat, amit mindig szívesen viselek, és jól is érzem magam "vele". Csak sajnos nagyon fogyóban van. =(

Havi kedvenc szemhéjpúder:  
Sleek Bad Girl paletta! =))) ha csak egy színt szabad, akkor W7 neonpink! Ha rendszeresen olvasod a blogom akkor ezt nem kell megmagyarázni, mindkettő szerelem lett első "látásra". ;)

Havi kedvenc szájfény/rúzs:  
Nem nagyon használok, csak egyet amit Diától kaptam, Max Factor Xperience 90, szép világos rózsaszín színe van, úgyhogy nem túl kirívó, de azért látszik =) Én nem nagyon szeretem kiemelni a szám, mert nekem jobban áll ha a szemeimen van a hangsúly. Úgyhogy vagy ezt használom vagy semmit.

Havi kedvenc szempillaspirál:
Max Factor Masterpiece, full szerelmes vagyok ebbe a spirálba, ennél jobb spirálom még nem volt. 

Havi kedvenc arcpirosító:
W7 Africa, róla még nem írtam tesztet, de szerintem ő nekem a tökéletes, pont jó színe van, pont jó az erőssége, és elég tartós, de majd egyszer csak megfogalmazom őt és akkor jobban megismeritek. De Griberli írt róla már, úgyhogy nála mindent megtudhattok addig is. Én is "miatta" vettem meg (a Dax krémet is) ;)

Havi kedvenc ecset:
Nincs valami sok ecsetem, úgyhogy ez egyszerű Elite kétfejű ecsete, mert rajta kívül van még az Essence, meg pár régi Avonos, és egy , de ezek közül én a fent említett Elite ecsetet preferálom, mert azzal jól tudok "rajzolni". De tervben van egy Sigma ecsetkészlet =))

Havi kedvenc körömlakk:
Barry M Fuchsia =) Nagy nagy szerelem, de tényleg!!!

Havi kedvenc ruhadarab:
Nah az sok van... elég sok mindent vettem (sajnos, mert nem lett volna szabad ennyit költeni) és mind olyan darab amit nagyon szeretek. De akkor legyen a kék farmer balerinacipőm, és a Reserved rózsaszín pólóm a két kedvenc =)

Havi kedvenc kiegészítő:
Két kis masni =) Egyiket kaptam ugye Hvaron, másikat én kreáltam, de annyira szeretem őket, egyiket a hajamban szoktam hordani (tényleg jól néz ki ott!!) másikat pedig a trikóim bal pántjára rögzítve.

Havi kedvenc zene:
Pusher Music - Prelude (Transformers 3 trailer zenéje)




Five O'Clock Heroes feat. Agyness Deyn - Who Ezt Dia mutatta, azóta is tök imádom =)


Havi kedvenc film:
Harry Potter és a Halál ereklyéi II. Hiperérzékenyek mindenféleképp vigyenek zsepit magukkal, mert én is végigpityeregtem =))) Amúgy ennek is nagyon ott van a zenéje, eléggé hat az érzelmekre.



Havi kedvenc könyv:
Őszinte leszek, ebben a hónapban nem olvastam könyvet, úgyhogy ide most egész bután annyit tudok írni, hogy kedvenc bloggereim bejegyzései, illetve az ehavi Joy =)))))

Havi kedvenc kaja: 
Hvaron Andris által sütött hal! Mert olyat még sose ettem, és még jó ideig nem is fogok újra =/

Havi legnagyobb csalódás:
=) Ezen jó sokat gondolkoztam, de megvan: Mikor elmentem Ázsia Centerbe a Miss Rose krémpirosítóért, illetve Budaörsi benzinkúti megállótól elsétáltam az Auchanig (jó fél órás séta volt csak oda..), és egyik helyen se lehetett kapni. Pedig tök szerettem volna Diának beszerezni =/ De befuccsoltam.

Ennyi =) Nektek mik voltak az abszolút favoritok júliusban? =)

2 megjegyzés:

  1. óó a zeném:) és óó a Sleek és jaaaj azok a masnik. iszonyat cukik:) kár hogy itthon nem látok ilyeneket sose.. de amugy igen hasonló az izlésünk:)

    VálaszTörlés
  2. =) Sleekbe jól beleszerettem, „kár” volt nálad olvasnom róla (de lehet FB-n említetted ) =))) Úgyhogy ez a Te „hibád” =)))*** Nem is tudtam, hogy létezik egy ilyen csoda-márka, mielőtt megismertelek =)))

    VálaszTörlés