2011. augusztus 22., hétfő

„I have a dream...” - Kryolan termékek

Drága Szilvim ajánlott nekem legutóbbi nyiratkozásomkor egy sminküzletet, ami nem egy egyszerű üzlet, hanem a mennyország egy darabkája – de tényleg! Aki belép oda – és lányból van –, annak azonnal eláll a lélegzete, annyi a szín és minden, amire csak vágyhatunk...! Persze védekezésképp már az üzlet előtt levettem a szemüvegem és a táskám mélyére rejtettem –  mivel 2,75 dioptriás, anélkül épphogy nem megyek neki a falnak, úgyhogy tényleg bebiztosítottam magam –, mert féltem, hogy a végén még nagy bajt csinálok... De azért így is kapkodtam ide-oda a fejem, pedig céltudatosan is mentem. És hova? A Kryolan City nevű üzletbe. És hogy miért? Ezekért:


Kryolan Supracolor Clown
Szilvi ajánlott egy alapozót, egy úgynevezett bohóckrémet, ami azért jó mert krém állaga van, viszont mégis engedi lélegezni a bőrt alatta, úgyhogy ezzel aztán lehet „játszani”. Testfestésre és minden ilyenre jó, én szemhéjalapnak szeretném, amit nemsokára el is kezdek tesztelgetni, hogy mennyire bírja.
Amúgy mivel fehér, és krémes így 1, nagyon jól kiemeli a színeket, 2, ha jól összedolgozzátok a színt a krémmel színátmenetet is lehet készíteni vele – ezeket még annyira nem sikerült nekem előhozni, csak Szilvi mutatta.



Amúgy illatra sima krém illata van. Nagyon könnyű, nem kelz nehéz érzést a bőrön. Ezzel biztos jól lehet zombi vagy gésa sminket készíteni. Vagy épp bohócot? =))) (Ára: 20 ml-es kiszerelést választottam, és amikor én vettem 1100 Ft volt)

Kryolan Eye shadow base
Az üzletben az eladólány ajánlott nekem egy szemhéjalapozót is, ami teljesen testszínű, szintén krém állagú – de nem annyira mint az előző – egész gyorsan szárad, és jó rá dolgozni. Viszont jól is tart, elég nehezen jött le a kezemről dörzsöléskor! De azért a hőségriadó szintű napokat ez a termék se bírja =) Úgyhogy megfelelő teszthez még várnom kell, míg „javul” az idő. Róla van szó (ára: 1600 Ft):



Kryolan Szemhéjpúderek palettába
Tudtam előre, hogy szemhéjpúder nélkül úgyse fogok tudni távozni az üzletből. Ezért már jó előre neten kinéztem melyik színeket szeretném magamnak. Főleg mivel teljesen beleszerelmesedtem az Urban Decay Naked palettájába, amit ugye nálunk nem lehet kapni, így annak a színeiben próbáltam gondolkodni. Viszont, mikor kirakták elém a színskálát (csak egy kis részét) sokkal nehezebb volt dönteni, mint gondoltam. Olyan fantasztikus színek voltak, huhh, még mindig fájó szívvel gondolok vissza rá, mennyi, de mennyi csodálatos szint kellett (egyelőre) otthagynom. De spórolási szempontból úgy döntöttem, hogy 6 színt választhatok, hosszas töprengés után az alábbiak mellett döntöttem:


Sahara

Nappa

Bronze (az egyetlen, ami nem matt szín)

101

Aubergine

Eggplant

Főleg matt színeket szerettem volna, mert majdnem minden szemhéjpúderem csillog villog, így kicsit már untam. Picit porzik, de jó vele dolgozni (még az én béna technikámmal is). Illetve az illatuk valami fantasztikus! Kicsit parfümös, púderes, színház illata van. Egyszerűen már az illatába is szerelmes lettem, amint kinyitom a palettát árad belőle az a kellemes „női” illat! Tényleg nagyon jó!
És ilyen a színük:

Ez sajnos nem sikerült valami jól =/

Bronze, Nappa, Sahara

101, Eggplant, Aubergine
Sminkeket majd csinálok velük, de az állatkertben már őket viseltem büszkén =)
Szóval azt kell mondjam teljes a szerelem, és ha nem is Urban Decay Naked, de megvan az első saját álompalettám (ami majd még 4 színnel tuti ki fog egészülni, ha nem többel).

Ilyen palettába összerakva. =) A kétoldalas ragasztódarabokat én ragasztgattam bele.

Ismeritek a Kryolan márkát? Mi a véleményetek róla?

10 megjegyzés:

  1. úú kinéztem hogy melyik színek a legjobbak de a végén a swatchok összezavartak! gyönyörű színűk van! alig várom a sminkeket velük:)

    VálaszTörlés
  2. Nem csoda, össze-vissza sikerült lefotóznom őket =D és utólag vettem csak észre (azért is írtam mindig alá melyik melyik) =)

    VálaszTörlés
  3. Én épp azt a szemhéjalapozót néztem ki tegnap, meg a Kryolannak olyan szépek a szemfestékei is. *-*

    VálaszTörlés
  4. Szóóval ez a Te megoldásod a Naked palettára, te kis furfangos :D. Most inkább én irigyellek téged :)

    VálaszTörlés
  5. Biu, és még ez nem is teljes, mert volt szín amit kinéztem, de épp nem volt, és van amit meg nem tudtam még megvenni =) De a felső sor a minimális Naked, igen =)
    Csak egy pezsgő szín annyira hiányzik belőle.. =))))

    Monday, =) Vannak ott ám Ben Nye paletták és színek, is, azoktól direkt jó messze mentem, mert hihetetlenül sokat tudtam volna költeni... =))) (Csak nem lett volna miből..)

    VálaszTörlés
  6. Kryolan rég a kedvenc lelőhelyeim egyike (maszkmester barátnőm ajánlotta kb 5 éve). Nagyon ajánlom a transzparens púderüket, isteni!!!
    :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szééépek!
    Ugye lesz majd vélemény a szemhéjalapról, és a bohócosró? Ugye? Ugye? Ugye? :) *-*

    VálaszTörlés
  8. Babuci, köszi, legközelebb mikor megengedhetem magamnak, majd jól megnézem =)

    Sunny, igen tervezem, csak amíg hőségriadó van nem lenne fair tesztelni =) De azért hordom őket, hogy milyen =)

    VálaszTörlés
  9. Mennyi a szemhéjpúderek ára? Vagy csak én nem találom? :D

    VálaszTörlés
  10. Két félét lehet venni náluk, az egyik ami az átlagos nyitható mono szemhéjpúder, az, ha jól nézem 1700 Ft, amilyet pedig én vettem a palettába behelyezhető (nem mágneses!!) az 1000 Ft/szín.
    Amúgy ott van a weboldalon, csak kicsit rosszul használták a színeket, így alig olvasható =)

    http://www.sminkbolt.hu/category.php?bid=5330

    De ha megteheted személyesen menj az Ó utcába, az egy ÁLOM! De tényleg!!! =)

    VálaszTörlés