2011. augusztus 23., kedd

„Give me some Sunshine...” - L.A. Makeup új termékek

Hamarosan új termékeket vezet be az L.A. Makeup. Pontos adatokat sajnos még nem tudni, hogy milyen színek is lesznek, és csak azok lesznek-e, amik az első képeken szerepelnek (gondolok itt a lakkokra), továbbá árakat se, de engem azért eléggé felcsigáztak már ennyivel is.

Először is lesz egy Jumbo ceruza, amiből remélem lesz neonpink, és esetleg metálos szürke, mert akkor azonnal lecsapok rájuk. Az bemutatott képen egy elég neonos zöld árnyalat van csak – ezért remélem, hogy lesz majd neonpink is –, ami már eléggé bizalomgerjesztő. Egyébként még sose volt jumbo ceruzám, úgyhogy számomra ez újdonság lesz. =)

Kép forrása: L.A. Makeup facebook oldala

Másik újdonság pedig az illatos körömlakkok lesznek. Úgy látszik nagyon mennek most az illatos lakkok, amik ahogy jó pár blogban olvastam, eléggé megosztja az embereket. Mivel soha nem volt még ilyenem (se) nagy izgalommal várom, főleg mivel látszik a képen, hogy lesz szexy pink (amire valamilyen epres illatot tudok elképzelni), vidám narancssárga (esetleg mangó vagy narancs illattal) és üdítően friss citromsárga (biztos vagyok benne, hogy citromos vagy lime illata lesz) színű lakk is, a többiről nem is beszélve.

Kép forrása: L.A. Makeup facebook oldala
Igaz, hogy lassan itt a nyár vége, de ezek a termékek szerintem eléggé vissza fogják csempészni a szürke őszi napokba a forró nyári hangulatot.

Ti fogtok vásárolni belőlük?

Amúgy nézzétek csak milyen topi bannert készítettem =)
Ezt bárki felhasználhatja, ha úgy gondolja, hogy kicsit reklámozná az L.A. Makeupot pl. a blogjában.


Itt van hozzá a bemásolandó rész:
<a href="http://www.lamakeup.eu" target="_blank"><img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5GjXWD3FBhm9wRpHrnnwmh2L9gEwaa6nF0S0D1pqWhiFc5aNJHzpq7Yp-St4Em8ifUjkbO3P8cjqzs5atXxUcu5rhDuw7vlFGI-oiVsGWNG497iBsRAdM3WLPnNi60LmEcw4nS1iTB9Lc/s1600/LaMakeup---banner.gif" alt="L.A. Makeup" width="300" height="250" border="0" /></a>

8 megjegyzés:

  1. Még nem vásároltam a L.A. Make up-tól,pedig úgy szeretnék. Annyira gáz ez a spórolós időszak nálam.:S

    VálaszTörlés
  2. Nem gáz!! Okosan csinálod! Spórolni kell, illetve kellene mindenkinek! =) Úgyhogy én büszke vagyok rád!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! :) Annyira jó, h ezt írtad. Olyan nehéz dolog spórolni! Sajnos nincs munkám épp keresgetek, eddig nem sok sikerrel. Egy csomó dolgot vennék, de eddig megálltam, h csak azt vegyem meg, ami tényleg kell.

    VálaszTörlés
  4. Mikor megszereztem első munkahelyemet 1 évig semmit se vettem, amit szerettem volna, csak max kaját, bérletet és ami még létszükséglet. Mert féltem, hogy mi lesz ha kirúgnak valamiért, akkor mit csinálok. 1 év után döntöttem úgy hogy azért ezt azt megérdemlek, és vettem egy csizmát =)
    Ennek már 6 éve. Azóta van megtakarítási számlám és lakáskasszázok. Sokszor van, hogy nincs pénzem, de ezekhez a pénzekhez akkor se nyúlok hozzá, úgy veszem mintha nem lenne, mert a jövőm múlik rajta!! Sokat költök újabban az tény, de vannak határok amiket NEM lépek túl. Amúgy én is munkát keresek, remélem mindkettőnknek hamar összejön. =)))
    És tényleg jól csinálod!

    VálaszTörlés
  5. Hajrá lányok a munkakeresésben, én is több hónap után találtam munkát :). Másrészt pedig legyél nagyon büszke magadra Emese, meg te is Eme, mert tudtok spórolni, sokkal fontosabb hogy legyen pénzed bizonyos esetekben, minthogy 1-2 sminkcuccal több legyen a birtokodban :)

    VálaszTörlés
  6. Ja a lényeget elfelejtettem, hogy a jumbo ceruza nekem is nagyon tetszik, nekem még ebben a neonzöldben is :D

    VálaszTörlés
  7. Amúgy azt hiszem megtaláltam milyen színekben lesz, de persze ezek nem biztosak, csak nem bírok magammal és kutakodok (de én remélem ezek lesznek):
    http://www.cherryculture.com/product.php?productid=17785&cat=265&page=3
    vagy: http://www.lacolors.com/Jumbo-Pencil-&-Sharpener-2682.html
    Nekem már nagy szerelem a Cherry blossom, Saltwater, Vacation és a Sand Castles.

    Úgyhogy Isten lenne ha tényleg ezek lennének!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm még egyszer:)Csak olyan nehéz találni vmit, pályakezdő vagyok..és mindenhol több éves tapasztalat kell.:S
    A dolgokat, amiket veszel megérdemled, hiszen Te dolgoztál meg értük:)

    VálaszTörlés