2011. augusztus 25., csütörtök

„Don't you forget about me...” - 100. követő után játék lesz! =)

Amint meglesz a 100. követőm újabb játékot hirdetek. Ahol igazán szuper ajándékok lesznek, nekem elállt a szavam is tőlük. =) A részleteket majd a játékban megtudjátok, amihez már nem is kell sokat várni (ha mindenki úgy akarja), mert amint 7 ember még kedvet kap hozzám, el is indítom =) Én már annyira izgulok! Annyit még elárulok, hogy az utóbbi időben többször is szó esett a márkáról, aminek a termékeit majd meg lehet nyerni.

De addig is, ITT még hétfőig tippelhettek, hogy melyik márka, melyik sminktermékének grafikája hasonlít ezeknek az L.A. Makeup termékeknek a grafikájához. Kulcs fontosságú szó a grafika!


Még senkise találta el mire gondoltam pontosan, de vannak ötletes megfejtések! =) És mivel 5 +esélyért megy a harc a fent említett játékhoz, így szerintem megéri kicsit körülnézni, itt-ott. =)
Hajrá lányok (és fiúk, ha vannak =) )!

2 megjegyzés:

  1. Ide is beírom azért:
    Dobpergés!! =) Megvan a helyes megfejtés! =))) De nem árulom el ki volt és mi a válasz, mert 1+esélyért még bárki kitalálhatja! =)

    VálaszTörlés
  2. Elérkezett a nap amikor lezárom ezt találgatós a játékot! Mindenkinek köszönöm a részvételt =)
    Sokáig izgultam vajon kitalálja-e valaki, de végül 2011. 08. 26-án 12:50-kor Noriko kitalálta, hogy az Essence You Rock palettára gondoltam (ugyanúgy ott van a körös hatalmas "flekk", a csíkok is eléggé hajaznak rá, de legalább kicsit módosítottak rajta, biztos vagyok benne, hogy valami köze van a kettőnek egymáshoz), így övé a 5 +esély.
    Egy nappal később Bubo is megírta a választ, így őt 1+eséllyel jutalmazom.
    Továbbá jó ötleteket írtak az alábbi ember, akik szintén 1-1 +esélyt könyvelhetnek el maguknak: Dija, Kriszti, Jucii

    Az e-mailt mindenkinek elküldtem, gratulálok mindenkinek! =)

    VálaszTörlés