2011. augusztus 3., szerda

Big BA(n)G Theory - avagy mit rejt a táskám...

Szokták mondani, hogy a női táskákba minden belefér – azért szerintem minden lány egyetért velem abban, hogy Hermione tértágító bűbája azért ráférne a táskáinkra ;))) –, és nem lehet bennük semmit se megtalálni. Bár szerintem csak a pasik nem találnak meg bennük semmit, mi mindig tudjuk mit hol kell keresni, még akkor is ha csak egy rekesz az egész szütyő =)))
Gondoltam megmutatom nektek én mi mindent tudok beleszorítani, a nagynak nem nevezhető táskámba =)

Nekem egy ilyen kis egyszerű, csokibarna New Yorker-es táskám van.

Nő révén tele van szórva sok kacattal, de azért hasznos és szerintem elengedhetetlenül fontos dolgokkal is tele tudom pakolni, persze hurcolok benne olyan cuccokat is, amik a "mi van ha szükség lesz rá.." alkalmak miatt kellenek.

Így nem is tűnik sok dolognak... =)

...viszont ha mindent kinyitok =))

Részletezve pedig így fest:

Amik mindig kellenek szerintem, manikűrszett; dezodor (vész esetére, nálam Nivea Invisible for Black&White Clear 35 ml-es kiszerelésű dezodora); parfüm (Pink Sugar); hajlakk (Nivea Diamond Gloss 50 ml-es); fésű (praktikai okokból egy tupírozó-fésű =) ); szempillaspirál (Max Factor Masterpiece); Essence kis táskában: fekete szemceruza (Malu Wilz); ajakbalzsam (Alterra); körömlakklemosó párna (L.A. Colors); körömlakk (jelenleg a Barry M 302 van nálam); általános krém (Nivea 10 ml-es krém); sminklemosó kendő (JimJams 10db-os)...



.... intimbetét (cuki tokba, hogy ne égjek be, mikor kutatok valami után a táskámba és esetleg kirepül... =) ); mobil (a Siemens az általános elérhetőségem, a HTC pedig a céges, de ő is az enyém, csak a kártyát céges); USB-s telefonkábel (mindig rosszkor akar lemerülni a telefonom); fülhallgató (zenehallgatáshoz persze =) ); bicska (tudom ez kicsit fura, de mindig jól jön ha el kell vágni valamit, vagy dugóhúzóra van szükség =) ); pendrive (adathurcolgatásra); napszemüveg (New Yorker, róla már volt szó itt); toll; TicTac (a friss leheletért =) néha fogkrém is szokott nálam lenni.. ;) ); masni (amivel mindig feldobhatom az öltözékem); cérna-tű (igaz sötétkék, de ha hirtelen kell tökmindegy a színe =) ); hajcsatok tömkelege (hátha kell =) ); szemüvegtisztító folyadék (sajnos szemüveges vagyok, úgyhogy enélkül létezni se tudok).

Ami pedig lemaradt a kulcs, esernyő és a pénztárca, de azok nem hiszem, hogy túl érdekesek lennének =) Régebben – falmászó révén – fejlámpa is volt nálam mindig, de az főképp télen jellemző (hihetetlen jól jön, mikor sötétben be kell zárni az irodát, és ki kell sétálni a telepről, merthogy nincs világítás...) =)

Ti miket szoktatok mindig magatokkal vinni? És mi az, ami szerintetek tőlem még hiányozik? =)

13 megjegyzés:

  1. az usb-s kábelen azért jot röhögtem:D ezeket mindig cipeled amugy?

    VálaszTörlés
  2. ja és egyetlen dolgot hiányzolok, a mini tükör:D vagy csak nem látom?:O

    VálaszTörlés
  3. =) Hm, kis szemfüles =) Amúgy igen, az hiányzik, mert egy kerek hordozható van, de azt nem szeretem... gagyi sárga műanyag.
    De tervbe van véve, hogy ezek közül valamelyiket beszerzem, amint eljutok egy Látomás üzletbe (remélem müxik a link)
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/163152_169585756417272_126980467344468_318923_4407974_n.jpg
    Ezek aranyosak.

    VálaszTörlés
  4. Jah és igen, ezek amik mindig itt vannak nálam, erre jöhet még pulóver, külső winchester, csoki stb-stb =)
    Egyszerűen nem tudok kevesebbet belerakni, mert mindig kiszórok mindent, hogy nah most csak azt ami kell, és mindig minden visszakerül... =))

    VálaszTörlés
  5. aaa ezek gyönyörü szépek:O mennyibe kerülnek?

    VálaszTörlés
  6. Kicsit drágák, 1200-1400 Ft, de megint azt mérlegelem mennyi ideig fogom használni ;) (viszont pechemre tegnap és tegnapelőtt MINDEN féláron volt szülinap miatt, de nem tudtam elmenni. =/// Pedig 700-ért 2-öt is vettem volna =) )

    VálaszTörlés
  7. aaaa, és utoszülinapot nem tartanak??:D télleg nagyon szépek:) olyan antik hatásúak, gyönyörűek. nekem az Essences You Rock van most. kevésbé antik..:D

    VálaszTörlés
  8. Lehet ilyen tükröket venni az Apacsban is:)sokszor van, hogy féláron:P

    VálaszTörlés
  9. egyébként szerintem annyira azért nem érdemes venni ,mert nem záródik olyan könnyen, bár lehet csak az enyém ilyen:D

    VálaszTörlés
  10. Jó kis poszt! :)
    Én is ezernyi dolgot hordok magamnál, van amit direkt, de csomó minden csak azért van nálam, mert vmikor elvittem vhová, és elefelejtettem kivenni :D
    asszem ráférne szegénykére egy lomtalanítás...
    nagyon édes az alsó képen az a csajos fehér tok :$

    VálaszTörlés
  11. Jah, és nálam a címadás is telitalálat, bírom azt a sorozatot :D

    VálaszTörlés
  12. Rékuci, köszi az ajánlást, lehet Apacsba egyszerűbben eljutok =))) És majd jól leellenőrzőm a zárókáját ;) (ááá, nem fognak furán nézni rám mikor 10 percig nyitom-csukom a tükröket =))) )

    Sunny =) Ezzel néha én is így vagyok (hogy minden benne marad), ezért szoktam időnként kiborítani az egészet és csak azt rakom vissza, ami tényleg kell =)
    Örülök, hogy tetszik a cím ;) És jó ízlésed van!! Amúgy ki a kedvenc belőle? =) Nekem Sheldon, mert nem lehet nem imádni, annyira hülye =))))

    VálaszTörlés