2011. augusztus 11., csütörtök

„Back to Black” - Sleek Ink Pot teszt

Nemrég megrendeltem a Sleek Ink Potját a Make Up Plazától, ami persze a szokásos módon, pár napon belül meg is érkezett a sértetlen, pufizacsis csomagolásban =) Lassan rutinom is lesz a rendelést illetően, mert rájöttem, hogy nem szabad szerdán rendelni, mert akkor következő hét hétfőn jutok csak hozzá a csomaghoz. Mivel ha szerdán küldi az ember lánya a megrendelést, hiába utalja el még aznap a pénzt, azt csütörtökön észlelik, és péntek reggel adják fel a cuccot, ami csak hétfőn lesz a kezében. Szóval okosabb, ha már keddre eldöntöd mit is szeretnél, mert szerintem akkor pénteken már ott is lehet. Bocsi a kitérőért, csak gondoltam hasznos infó lehet =)


Egy műanyag dobozkába van rejtve az 50 Ft-osnyi átmérőjű, homokfúvott üvegecske és egy apró ecset hozzá. Ráadásul egy műanyag lap van az üveg köré hajtogatva, így még csak nem is lötyög a dobozban, ami igencsak dicséretes. A kupakja erős műanyagból van, illetve csavaros, így elég nagy biztonságban van benne a "mennyei manna". Ráadásképp, mikor kinyitjuk, az üveg tetején egy plusz vékony plastic "dugó" van, úgyhogy tényleg teljes a biztonság. 4 g az egész, de szerintem így is elég sokáig ki fog tartani.
Egyébként még hozzátenném, hogy nagyon jó a grafikája – mint általában a Sleek termékeknek –, semmi felesleges csicsa, egyszerű, de mégis szép, igényes és egyben modern is.


Ez az első krémtusom, úgyhogy meg is szenvedtem vele, mert a normális, folyékony tusokhoz vagyok szokva. – Általában mindig szivacsos-fejű tust választottam, azzal a végére elég egyszerűen tudtam már rajzolni, csak meguntam az éles vonalakat (ekkor tértem át a szemceruzára). – De nagyon megtetszett a termék sokoldalúsága, hogy alapnak is lehet használni (ezt még nem próbáltam), vonalat is lehet vele húzni és használható teljes szemhéjra, úgyhogy mindenképp ki akartam próbálni mi is ez a csodacucc =)
Szóval, mikor ideért a hihetetlenül bájos apró manó-ecsettel együtt, egyből mártogattam is az „ecsetet” (tényleg nagyon apró) a tusba, és próbáltam vele vonalat húzni, de túl halvány lett és mikor másodszorra futottam neki meg már maszatolódott. Másnap egyből „sikítottam” Diának, hogy segítsen mi lehet a baj. Ő az ecsetre tippelt, és ajánlotta próbáljam ki az Essence vágott-fejű ecsetével, amiből szerencsémre van is egy példányom. Hazaérve újabb nekifutás következett, és lás csodát: Tökéletesen működik (még egyszer köszi Dia a segítséget! =)* )! Úgyhogy csak az ecset túl pici, ahhoz hogy jól tudjam használni. Illetve még annyit módosítottam, hogy nem mártogattam, hanem mint rajzórán úgy "tekergettem" az ecsetet a festékbe (persze azért óvatosan).


Tehát miután az ember rájön, hogy kell használni, egy nagyon jól pigmentált, gyönyörű fekete tust kap. ;) (Egyedül az ecsetkezelésemet kell tökéletesítenem és akkor nálam is hibátlan lesz.)
Egész gyorsan szárad, úgyhogy ha teljes szemhéjre akartok vele dolgozni viszonylag gyorsan kell csinálni, mert ha megszárad, nem mozdul. Kipróbáltam, és az én tempómmal kicsit lassú voltam – de az csak a rutintalanság végett van –, azért elég jó lett az eredmény így is, csak egy kis rész maradt ki. =)

Gondoltam, hogy legyen mihez hasonlítani, melléhúztam két szemceruzát, hogy látszódjon a különbség. 
Próbáltam egy vastag, erőteljes csíkot is húzni, de remegett a kezem, így elég béna lett =)

A Make Up Plazanál 2.200 Ft-ba kerül, nekem megérte az árát, mert nagyon szeretem! =)
Ti használtok krémtusokat (milyet)? Meg vagytok velük elégedve?

6 megjegyzés:

  1. Hmmm...jónak tűnik! :)
    Nekem az essence lila zselés tusa van meg, elégedett vagyok vele, bár a színe lehetne rikítóbb, lilább!
    Az a fura hogy valamiért ecsettel nekem jobban megy, a sima tusokkal mindig iszonyatosan béna voltam :S (bár egy ilyen pinduri ecsettel lehet h meggyűlne a bajom :))

    VálaszTörlés
  2. Most ki fogtok röhögni, de én ezzel az ecsettel jobban bánok, mint a ferde naggyal,upsz! Egyébként szuper ez a gél, csak ajánlani tudom én is mindenkinek!

    VálaszTörlés
  3. aa kedvet kaptam hozzá én is!:) de most már kivárom amig elfogy az Essencem:) és nagyon nincs mit:) ja és.. SZEMEDEN??? látni akarom a szemeden!!

    VálaszTörlés
  4. Sminkőrült =) Dehogy nevetünk ki! Én inkább baromira irigyellek!! =) Imádnám ha jól tudnám hozzá használni.

    Az a baj hogy Essencet még nem próbáltam =/ De lehet ideje beszereznem valamilyen színűt, hogy állagra meg tudjam nézni mi a különbség a kettő között. Az ugye nem megszűnő termék? =)

    Dia, tudom-tudom =)) Most épp kipróbáltam reggel milyen egész szemre felvinni, aztán hétvégén csinálok egy igazi sminket vele.
    Csak az a baj, hogy hétköznapokon eszembe nem jut alapozót használni, viszont fotóhoz mindenképp kell. (neeeem akarok olyan beszólásokat olvasni Formspringen akár, hogy jahjdecsúnya az arcod... stb... bántottak már engem eleget =) ) Úgyhogy csak amikor van rendesen időm tudok ilyen művelteket végrehajtani.

    VálaszTörlés
  5. Ha jól látom a Sleek nyert ebben az összehasonlításban, vagyis nekem az a legszimpibb, de persze a többi is jó! Ilyet még nem rendeltem a MUP-tól, de tervezem a köv. fizukor. Nekem CS88 palettám van tőlük. Imádom. Én utánvétellel szeretek fizetni, így a legegyszerűbb nekem. Ezt csak azért írtam, mert az elején olvastam a bejegyzés szövegét. Szóval én megrendeltem egyik nap és másnap már meg is kaptam.

    Nem ide tartozik a témához szorosan, de azért leírom:
    szeretem olvasni a blogodat, mert nagyon tetszik a stílusod, bár még nem nagyon szóltam hozzá a bejegyzésekhez :-)

    Egyébként más oldalon is olvastam már, hogy kicsi ez az ecset, de tényleg nagyon jó a hegye.

    VálaszTörlés
  6. Szia Melcsicicmic! =)
    A CS88 palettán már annyit de annyit gondolkoztam, csak azért az is tele van olyan színekkel amint én sajnos nem használnék. Így az mindig marad =)
    Amúgy amint rájön az ember lánya hogy kell bánni ezzel a tussal nagyon könnyen kezelhető lesz =) (Nekem legalábbis rá kellett jönnöm, kezdő sminkelgetőként =) )

    Köszönöm a dicsérő szavakat =))) Nagyon jól esik =) De tényleg!

    VálaszTörlés