2012. június 27., szerda

The Body Shop Beautifying Szépítő olaj TESZT

Amikor a The Body Shop üzletben jártam hogy kaptam egy terméket tesztelésre, ennek már több mint egy hónapja. Azóta használom ezt a terméket, és most megérett rá az idő, hogy írjak is róla, mivel tegnap végeztem el vele az utolsó tesztet.


A termék maga az úgynevezett "Beautifying Szépítő olaj", amiből én a Chocomania illatot választottam. Először is, ez egy hidratáló olaj, ami NEM véd az UV ellen, úgyhogy erre mindenki nagyon figyeljen! 
Egyébként 11 féle illatban kapható, nehéz volt a választás, amikor ott álltam a rengeteg kis palackocska előtt, de mivel a testvajból mangósat választottam, és a csokis nekem kellett valamilyen formában, így nem tehettem mást, őt kellett hogy elhozzam. Egyébként nem bántam meg, bár sok helyről hallottam, hogy a csokis büdös, és tömény és blabla, de számomra ez tökély!



Mivel olajról van szó, így nem lesz zsíros tőle a bőröd, sokkal könnyedebb érzést ad, mint egy testvaj, mert nem akar leolvadni rólad a melegben. Viszont nagyon könnyen és jól el lehet dolgozni a bőrön. Ami nekem leginkább tetszik a termékben, hogy ad a bőrnek egy egészséges csillogást, amit, ha bronz bőrön használsz eszméletlenül szexy lesz. Amúgy is jót tesz egy kis csillivilli a nem annyira barna bőrnek, úgyhogy mindenki használja bátran. Én is jobban tetszem magamnak benne, mert kiemeli a formákat! =) (nem véletlenül kenik magukat a bodybuilderek olajjal, úgyanis kiemeli az izmok tónusát). A másik, amitől nagyon kész vagyok, az természetesen az illata. Eszméletlenül jó ez a csoki!

Nekem alapból sajnos vízhiányos a bőröm, mert nem tudom rávenni magam, hogy eleget igyak, mert mindig elfelejtem, úgyhogy rámfér ez a termék. Nagyon kellemes érzést ad, sokkal egészségesebben érzem magam, ha használom. Ma pl reggeli kapkodásban elfelejtettem, így hiányzik is. =(



Amúgy azt vettem észre, hogy ha használom jobban megfog a napocska. Nah ezt a hétvégi kánikulában le is teszteltem, bekentem vele magam, karon és mellkason, pocakomat elfelejtettem, és kifeküdtem a napra. Nem voltam kint sokat, de le is pirultam egyből, úgyhogy ez az észrevételem be is igazodott. Viszont utána jól lekezeltem magam, úgyhogy most szép barna lettem =) Csak a pocakom és az alsó lábszáram kellene utánabarnítani... =DDD

Úgyhogy nekem ez a termék csillagos ötös! Nagyon szeretem, pedig általában elfeljtem a testápolót, de őt szívesen használom.
Az ára az egyetlen hibája, mert ez a kis 100 ml-es flakon 4890 Ft =(( Bár ha okosan használja az ember, és nem locsolja feleslegesen, annyit használ amennyi ténylegesen kell, akkor sokáig elég lehet.




A kupakja egyébként nagyon jól záródik. A palack pedig elég erős, úgyhogy se kilyukadni, se kinyílni nem fog a táskákban.
Az biztos, hogy ha elfogy, akkor rabolok egy bankot, és újraveszem, mert nagyon szeretem!

Ti próbáltátok már?

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jól hangzik! És szépek a képek! :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is szépek a képek, nagyon tetszik a blogod :)))))
    http://zsani-thefashionoflife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Hú, eszméletlenül jól össze van rakva ez a blog, nagyon jó!
    Tényleg nagyon tetszik, ezért fel is iratkoztam! :)
    Ha van kedved, kukkants be hozzám és tölts el néhány kellemes percet!

    http://lifelikevision.blogspot.hu/2012/07/fotd-napi-smink-summer-on-beach.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi =)
      Amúgy már rég követem a blogod =)

      Törlés
  4. Én még nem próbáltam, de nagyon jóknak tűnnek a Body Shop-os dolgok. :)
    Most találtam ide, fel is iratkoztam, tényleg nagyon jó a blogod, a képeid is nagyon tetszenek. :) Ha van kedved, nézz be hozzám is:

    http://roseballerina.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Imádom a TBS szépítő olajait, nekem a brazil nut a kedvencem :))

    VálaszTörlés