2011. november 10., csütörtök

„All i want for christmas...” - Karácsonyi ötletelés I.


Lassan itt a Karácsony, minden cég új kollekciókat dob piacra, vagy csak karácsonyi csomagolásban jelenteti meg termékeiket, mi vásárlók pedig azt se tudjuk miket vehetnénk szeretteinknek. Ebben próbálok most egy picit segíteni, hogy még se a megszokott zoknit kelljen megvenni.
Rendhagyó módon most a férfiaknak kedveznék egy picit, mert összeszedtem pár tervező egyedi, kézzel készített ékszereit és kiegészítőit, amiknek szerintem jó pár – szerintem inkább bármelyik – lány/nő örülne.
A lányoknak pedig azt tanácsolom, ha találnak olyat, ami tetszik nekik, vééééletlenül hagyják ott a kiválasztott tervező termékét a monitoron mikor párotok láthatja ;) Biztos leesik nekik miért van az ott... Ha nem, akkor sóhajtsatok fel, hogy huuuudeszép, úgyis kíváncsiak, mi tetszhet ennyire...



Kezdjük a sort rögtön az újdonságokkal, úgymint a már korábban említett Markanka, Makra Laura és Anka Design legújabb kollekcióinak szépséges darabjaival.

Makranka

Melyik nő ne szeretné a táskákat? Úgyhogy, ha Makranka táskával leped meg kedvesed nem tudsz mellélőni, mert táskából sose elég! =)





Még több kép ITT!

Makra Laura

Makra Laura színes, vidám üvegékszerei egyszerűen ámulatba ejtőek. Egyszerre komoly és fiatalos merész színeivel. Nem is tudok más mondani, csak, hogy gyönyörűek! (remélem a párom olvassa ezt a bejegyzést, ilyet kérek =) )





Még több kép ITT!

Anka Design

Annyira imádom az Anka Design táskáit, öveit és karkötőit, különösen a vagány hangulatukat, amit bármikor lehet hordani, mert nem feltétlenül alkalmi, de arra is tökéletes. Mindenképp különlegessé teszi viselője összképét.





Még több kép ITT!

Vadjutka

Vadjutka ékszereiben azt szeretem, hogy termékei között bárki számára meg lehet találni a tökéletes ékszert, vannak komoly és bohókás, bájos ékszerei, de mind mind egy különlegesség. Illetve azért is jó nála nézelődni, mert ugyanazt a mintát, formát más-más kiegészítőkben is visszahozza, így teljes kollekciókat meg lehet venni nála (úgy mint ugyanazzal a mintával nyakláncot, fülbevalót, gyűrűt).






Még több kép ITT!

Faludi G

Faludi Gabriella szintén üvegékszereket készít, igazán elegáns, ötletes kivitelezésben. Csodálatos hangulatuk vannak ezeknek az ékszereknek, igazán különlegessé tehet bármilyen alkalmi öltözetet.





Még több kép ITT!

Egyelőre most ennyi. Remélem segítettem pár ötlettel, egyébként érdemes mindegyik művész weboldalát megnézni, mert én csak pár apróságot válogattam ki, amiknek szerintem bármelyik lány örülne. =)
Én is ;)
De hamarosan folytatom az ötleteléseket ;)

6 megjegyzés:

  1. .hu de jo kis taskak! van valahol webshopjuk, ahol meg lehet nezni a kinalatot? nem talaltam...

    VálaszTörlés
  2. Még nincs webshop (viszont lehet hogy tervben van, nem tudom), viszont lehet, hogy elpostázzák neked (a nevükben nem szeretnék biztosat mondani, de nagyon segítőkészek). A makranka@gmail.com e-mail címen feltudod venni velük a kapcsolatot.

    VálaszTörlés
  3. .koszi! meg valami...tudsz nekem ajanlani Pesten boltokat, ahol ilyen jellegu (fiatal magyar designerek) cuccok vannak?

    VálaszTörlés
  4. Igaziból a legjobb hely ahova el tudsz menni, ha Pesten jársz az egy vasárnapi WAMP (https://www.facebook.com/wampdesignvasar). Illetve amit még érdemes lehet megnézni az a Monofashion shop (https://www.facebook.com/monofashionbp)

    Hirtelen ezeket tudom mondani.

    VálaszTörlés
  5. .koszi! a wampra mar olyan regen szeretnek eljutni :)

    VálaszTörlés
  6. Amit Eme írt rólunk itt az üzenőfalon, abszolút megállja a helyét, mivel a webáruházunk valóban tervezőasztalon van még. Így ha írtok nekünk a makranka@gmail.com email címre bármiben tudunk nektek segíteni a táskákkal és más kiegészítőkkel kapcsolatban! És ha szükséges természetesen a postázást is megoldjuk :) Jó Karácsonyi előkészületet mindenkinek! :)

    VálaszTörlés