2011. november 1., kedd

„Pörög a fekete lemez, pattog a bakelit...” - RedAster Nyereményjáték SORSOLÁS

Ennek a játéknak is lejárt a jelentkezési ideje, és így nyerteseket is ki tudtam sorsolni. Viszont ha már ebből az alkalomból írok mindenkitől bocsánatot kérek, hogy nagyon el vagyok tűnve, de kész káosz az életem =/ Nagyon sok a dolgom, és semmi időm se marad a blogra, se másra amit szeretek, mászni is ezer éve voltam. =( Remélem lassan tényleg rendeződik minden és újult erővel vethetem bele magam a bloggolásba.

Nah de most nem ezért vagyunk itt, hanem a nyertesek miatt... Hogy mit is nyertek? =)


Mivel most is három nyertes van és mindenki választhatott, így jó kis esélyek alakultak ki, van amire többen pályáztak, van amire alig 3tucatnyian. Amúgy összesen 144-en jelenrtkeztek, abból sajnos voltak, akik rossz választ adtak =( Szerintem csak félrenyúlhattak vagy nem tudom, pedig olyan egyszerűek voltak a válaszok =(

Akkor elsőként a nagy "Sex Drugs and Rock and Roll"-os fülbevaló nyertesét hirdetném ki:Kondor Alexandra nyerte! Gratulálok!

Második nyeremény a rózsás, cigizős lányos fülbevaló volt:Tánczos Tímea a nyertes! Gratulálok!!!!

Végül a Rolling Stone-os:Braun Dóri a nyertes! Gratulálok!

Mindhármukkal e-mail-en felveszem a kapcsolatot és a címegyeztetés után küldöm postán a nyereményt =) GRATULÁLOK még egyszer!!!

3 megjegyzés:

 1. hááát majdnem, de persze gratu a nyerteseknek!=)

  VálaszTörlés
 2. gratulálok!:)
  de ezek után biztos h veszek:)

  Eme! ide írok mert nemtudom mennyire nézed a régi komikat: az intimissimi parfümöt hol vetted? vagy ha kaptad nincs ötleted hol lehet még venni? köszönöm! :))

  VálaszTörlés
 3. Zsannu =((( Legközelebb hátha =)
  Scarlett, =) Legalább pont olyanod lehet amilyet szeretnél, vannak a bakeliten kívül még állat fülbevalóik!!!

  VálaszTörlés