2012. május 10., csütörtök

„Somebody that i used to know...” - Schwarzkopf Professional a Teszt! - I. rész

Lassan egy hónapja használom majdnem mindennap a Schwarzkopftól kapott termékeket. Van amiben még így is bizonytalan vagyok, hogy azt a hatást értem-e el vele amit szeretnék. Az biztos, hogy a 3 termékből kettő eléggé meggyőző lett számomra. Viszont rendhagyó módon mindhármat külön mutatom be.


Amelyiket leginkább kedvelem a háromból az a BC Color Freeze hővédő hajkrém, minden szempontból tetszik.
Nagyon selymes, finom a krém tapintása is, és a hajon ugyanezt a hatást lehet elérni vele. Az illata nagyon kellemes. Könnyen kifésülhetően puhává teszi a hajat. Egy dologra kell figyelni simító használatához nem szabad túl sokat használni belőle, hajszárításhoz lehet kicsit többet, de felesleges. Úgyhogy tényleg egy borsószemnyit használok belőle (rövid hajhoz). Fullextrásan jó termék!

Hivatalos leírása:
BC Color Freeze hővédő hajkrém
Hővédő hatású hajban maradó pakolás mely hajszárító vagy lapvas használata előtt ajánlott. Könnyű, gazdag hajban maradó krém, amely a még erős hőhatásnak kitett színkezelt hajat is védi.  


Tökéletesen elegáns kivitelezés.

Fehér színű, testápoló folyékony állagú krém.

A tubus egyébként szintén jó tapintású, matt anyagból van, kis formalakkal díszitve. Nagyon letisztult és elegánsan játékos designnal, hatalmas piros pont a tervezőnek, mert jó ez a fehér-magenta, nincs túlzásba víve a díszítés se, pont annyi amennyi kell! A tubus kupakja jól záródik, és magáról a testről se sikerült lecsavarnom, úgyhogy nem fog csak úgy lejárni. =DDD

Mióta megvan használtam úgy is hogy hajszárítás előtt, hajsimítás előtt és mindkettő előtt, és mondom nekem nagyon tetszik a termék, mert nagyon finom puha és selymes utána a hajam.

Ha elfogy 100%, hogy beszerzem újra! Szeretem!

Ha valaki be szeretné szerezni valamelyiket, akkor vagy fodrászkellékesnél érdemes a pultot csapkodni, hogy szerezzék be (ha még nem tették volna), vagy Budapesten a VI. kerületben, a Hajós utca 39. szám alatti fodrászszalonban. Az ára 3000-4000 Ft körül van, de 1000%, hogy sokáig elég!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése