2012. március 12., hétfő

NYEREMÉNYJÁTÉK - LEZÁRVA

Mivel már elég rég volt játék úgy döntöttem most csinálok egyet, de kivételesen csak egy nyertes lesz. És hogy mit lehet megnyerni?

1 db Dodo 3W Clinic Natural Make-up Púdert
Én nagyon szeretem ezt a terméket, teljesen meg vagyok vele elégedve, úgyhogy gondoltam valakit meglepek vele (természetesen egy új és bontatlan példánnyal).



Hogy miért ezt választottam? Mert a Dodo tényleg nagyon jó!!! =)
Ha valaki még nem ismerné a hivatalos termékbemutató így hangzik (a BB krém oldalról vettem):
"Dodo professional transparent set powder
Professzionális bőrkiegyenlítő áttetsző fixáló púder


Világszerte az eladási listák élén álló púder, amelyet a korai és japán sztárok használnak. Élénk, egyenletes árnyalatot ad a bőrödnek, legyél te is olyan, mint a mozi sztárok! Koreában „Sztár Púder” néven is ismert. 10 éve használják a színészek, TV-s szereplők, csak Koreában több mint 5 millió darab kelt el.


Igazi természetes hatást keltő ultra finom púder. Korábbi nevén „Palgantong”, 1999 óta fejlesztik, számtalan díjat gyűjtött be magazinoktól, üzletektől. A koreai nők 80%-a már kipróbálta!
Használata: a megfelelő mennyiséget vidd fel az arcodra belülről kifelé haladva a BB krém vagy alapozó után."

És hogy mit kell érte tennetek? Csak egy igazán egyszerű kérdésre válaszolni, és természetesen nyilvánosan követni a blogom (aki nincs a követők között és úgy játszik, ki kell hogy zárjam)! =)
A játék 2012. március 30-ig tart, random.org segítségével fogok sorsolni, illetve a nyertes a nyereményét postán kapja meg! Más fontos tudnivaló nincs =)

JÁTÉK LEZÁRVA!

6 megjegyzés:

  1. ú, én már olyan régóta szeretnék egy ilyet! :)

    VálaszTörlés
  2. =) Meg is értem, sok jót hallani mindig róla. Nekem már egész rég megvan, és baromi sok van benne, nem tudom, hogy fogom elfogyasztani a sajátomat =D És a pamacsa is nagyon jó, én nem ecsetezek vele, hanem tapogató mozdulatokkal felpufizom a pofimra =D (dejó mondat =D )

    VálaszTörlés
  3. Jaj, lehet, h véletkenül kétszer jelentkeztem rá. Bocsánat*-*
    éés köszönöm a játékot!:)

    VálaszTörlés
  4. szijja! elsőnek a rendes nevemet adtam meg, ne haragudj, azt töröld légyszi (Murvai Mariann-osat!) ne hari még egyszer, köszi!! :)

    VálaszTörlés