2012. március 25., vasárnap

"I like it" - Bobby Brown Likeos játék =D

Újabb Like gyűjtős játék, de most Bobbi Brownnál, nagy a tét, én meg nem nagyon értem ezeket a játékokat, mert az én ismerőseim mindig "lusták" segíteni (igaziból megértem, hogy nincs kedvük minden oldalt likeolni, hogy utána telekapják az üzenőfalukat olyan üzenetekkel, amik őket annyira nem érdekli).


Nah de mindegy, elindultam és várom a csodát =DDDD

De ha esetleg valakinek nincs jobb dolga és segítene rajtam, bebizonyítva, hogy nekem is lehet esélyem ilyenekben, annak a likejának nagyon, de nagyon örülnék. Annyit kellene tenni mindössze, hogy Likeolod az oldalukat, majd itt: www.facebook.com/BobbiBrownMagyarorszag beírod a keresőbe, hogy "Emese Lázár" és nyomsz rám egy szavazatot.

Ha segítesz megköszönöm, ha nem az se baj, nem lepődöm meg, hogy most se jön be =DD
Amúgy 2 szavazatnál tartok, ha 300-at sikerülne valahogy összekuporgatni, az isten király lenne.

Egyébként nektek is volt már rossz tapasztalatok ilyen játékokkal? Vagy ti szeretitek a Like-gyüjtős játékokat? Láttok benne fantáziát?

3 megjegyzés:

  1. Szavaztam Rád :) Nem szeretem a like-olós játékokat, mert úgyse arról szól, hogy kinek ki/mi tetszik a legjobban, hanem hogy kinek van a legtöbb ismerőse, akit rábír a szavazásra. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nah igen, főleg amikor valami kreatív a feladat és arra kell a Likeokat gyűjteni, igaziból lehet hogy egy nulla ami nyer. Sőt volt is nemrég egy ilyen botrány, valami fotós játékon.

      Illetve fordítva is, de az szemétség volt, mert elég sok pénz volt a tét, egy tolószékes srác pedig rendesen nevezett, és felírta a 9gagre, hogy szavazzanak rá, mert ha nyer akkor az iskoláját szeretné akadálytalanná tenni, hogy ő is könnyedén tudjon közlekedni a tolószékével, aztán szavaztak is rá nem kevesen. Viszont aki meghirdette a játékot kizárta, mert túl hamar lett túl sok Likeja, de a feldühödött tömeg addig keltette a márka rossz hírét hogy kénytelenek voltak kárpótolni a srácot. (párom olvasta és mesélte, úgyhogy lehet néhány adat nem a legpontosabb a sztoriban, de a lényeg ez =) ) Úgyhogy vannak ebben is szenyóságok.

      A szavazatot pedig kösziiiii! =)

      Törlés
    2. Ezt a sztorit, amit leírtál én is ismerem, nagyjából így volt, potnosan már én sem emlékszem. :D Tőlem számíthatsz egy szavazatra :). Amúgy nem szeretem magam sem a likeolós játékokat, pont azért, amit leírtál, itt már nem a tehetség számít vagy bármi más, hanem hogy ki hány ismerősétől tudja kikönyörögni, hogy szavazzon, és/vagy hypeolja a saját ismerősei közt is. Én személy szerint nem szeretek kuncsorogni olyan embereknél, akik bár ismijeim facebookon, de kb 2 szót nem beszéltünk soha, szóval általában az ilyen játékokat kihagyom.

      Törlés