2012. november 20., kedd

MEGLETT LADY!!!! =)))) Lady elveszett - Segítsetek!

Aki IX. kerületben jár légyszi tartsa nyitva a szemét, és ha látja valaki fogja meg, megyünk érte azonnal!!! És könyörgöm, osszátok!

Új hír!!!! Ma 15-kor már a Városligetben látták!!!

Ne kergesd mert azonnal megijed, guggolj le, szólítsd kedvesen, ha van nálad kaja azzal próbáld odacslogatni! És telefonáljatok, kösziiii!


"Ladynek hívnak, nagyon félek, mindentől megijedek, és akkor aztán futás! Gazdival épp a Klinikáknál lévő parkban sétáltam (2012. 11. 19-én reggel), amikor jött egy másik kutya, én meg kicsi vagyok, (tacskó és foxi keverék, így nem túl nagy)
 sőt picike, ijedtemben elindult a lábam, gazdi utánam, de nem sok sikerrel, úgyhogy most egyedül bolyongok az utcán és nagyon félek!
Ha látsz szólj hozzám kedvesen, had érezzem nem kell félni, és vigyázz arra a pár pillanatra rám míg Hahn Eszter +36 20 434 72 33, vagy Rácz Heni +36 20 336 91 04 értem nem jön."





Itt a nagyobb kép, ha valaki feltenné FB-ra.



8 megjegyzés:

  1. Szívből kívánom, hogy megtaláljátok, nagyon, nagyon szorítok! Ha előkerül, írd majd meg légyszi, nagyon rossz volt ezt olvasni, akkor el bírom képzelni Neked milyen rossz érzés lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azonnal szólok ha megvan, tegnap reggel veszett el, azóta csak egyszer látták, vagy nagyon elbújt, vagy valaki befogadta, többi lehetőségre nem is akarok gondolni....

      Törlés
    2. Jaj ne is gondolj, nem szabad! A környéken nem próbáltátok kiplakátolni?

      Törlés
    3. azóta a Városligetben látták =SSSS Már ott is keressük.

      Törlés
  2. MEGLETT LADY!!! =))))
    Klinikáktól oktogonon kereszül elment a Városligetig, ahol a VajdaHunyadváránál a stégen várta hogy értemenjenek =D Kisbolond =)

    VálaszTörlés
  3. örülök neki, hogy előkerült :)

    VálaszTörlés
  4. I am really impressed by this excellent stuff on ZBrush which is a digital sculpting and painting program that has revolutionized the industry. I've enjoyed reading the nice post..
    Informal Sports

    VálaszTörlés