2011. október 9., vasárnap

„Pörög a fekete lemez, pattog a bakelit...” - RedAster Nyereményjáték! - LEZÁRVA

Mivel elég rég volt nyereményjáték, és azóta a Facebook-on lassan 300-an vannak a követőim (itt blogon kicsit lemaradtatok, mert 179-en követtek), így megint nyereményjátékot szeretnék indítani.
Amihez most a RedAster alkotói (itt olvashatsz a márkáról) voltak olyan édesek és felajánlottak nyereményeket. Ezúton is nagyon köszönöm nekik! =)

RedAster Nyereményjáték!


Ezúttal is három nyertes lesz – hogy továbbra se érhesse szó a ház elejét, de erről lassan kénytelen leszek leszokni! =) Viszont megint te választhatod ki melyiknek örülnél, a három igazán dögös és különleges bakelit fülbevaló közül, amik így néznek ki:

Nagy „Sex, Drugs and Rock and Roll"-os

Rózsás cigizős lányos

Rolling Stones-os

Amit jobb, ha tudsz a fülbevalókról:
- nem szabad, hogy alkohollal vagy hajlakkal stb érintkezzen, mert roncsolhatja a matricát a lemezen
- nem kell aggódni, hogy allergiás reakciót váltana ki, mivel olyan anyagból van az "akasztója" (hogy hívják azt a részét amit a füledbe akasztasz? =))) ) ami anti-allergén – kivéve, ha műanyag allergiád van, de akkor kegyetlen életed lehet =(
- a kicsi fülbevalóknak 3,6 cm az átmérője, a nagynak 5,5 cm
- ha a kicsit választod és számodra hosszan lógna le, nyugi, bontható a lánca (én is kiszedtem egy szemet az enyémből), csak két fogó és egy kis ügyesség kell hozzá
- készülj fel rá, hogy nagyon vagány leszel ezekkel a füledben, úgyhogy, ha ezt el tudod viselni csak akkor jelentkezz a játékra =)

Hogy nyerhetsz?
Mindössze az alábbi szabályoknak kell csak eleget tenni:
- Légy a blogom nyilvános követője! (oldalt megteheted a „Feliratkozás a webhelyre” gombra kattintva)
- Töltsd ki a jelentkezési lapot (és legyenek helyesek a válaszaid)! =)

Kivételesen plusz esély nem szerezhető, így akár blogger vagy akár olvasó, egyenlő esélyekkel indulsz. Megosztani se kell, de megköszönöm, ha megteszed! =)


A nyereményjáték 2011. október 30., vasárnap éjfélig tart. A sorsolás random.org segítségével történik! A nyereményeket postán küldöm a nyerteseknek (címegyeztetés után, ezért kell az e-mail címed).
Kérek mindenkit, hogy csak egyszer töltse ki a jelentkezési lapot (nem ér többször próbálkozni, de természetesen nem jár kizárással, csak nem számítok bele senkit többször)! =)
Ami még újítás, hogy mivel előre választod ki a neked tetsző fülbevalót, így csak azok "ellen" játszol, akik ugyanazt a fülbevalót szeretnék, mint te (így ha az egyiket egy ember szeretné, az meg is kapja sorsolás nélkül, de szerintem ez nem fog előfordulni). =)

6 megjegyzés:

  1. Olyan régen keresek már ilyen füliket! :))

    VálaszTörlés
  2. =) Ha a játék után még nem lesz ilyened (reméljük ez nem következik be), akkor WAMPra mindenképp nézz el, de amúgy neten rendelhetsz tőlük (redaster.com), és baromi sok féle van. Ezért a három verzióért engem kell szidni, én választottam nektek őket =) Én is fogok majd még egyet venni =)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon jók amiket választottál :D. És már elnéztem az oldalukra gyorsan. :)) Mindenképpen fogok rendelni ha nem lesz ilyenem a végén :D.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, ez mekkora jó szám volt rég...Imádtam.

    VálaszTörlés
  5. =) Én is, ezen a címötleten nem is kellett sokat gondolkoznom =) Egyből beugrott =)

    VálaszTörlés
  6. Örülnék neki :) Sub bass-t én is szeretem,egy falun lakunk :)))

    VálaszTörlés