2011. október 5., szerda

„Behind The Mask” - Beauty Friends Vitaminos maszkja

Nemrég egy nagyobb "csomagot" vásároltam össze a BB krém oldaláról, volt benne minden: Beauty Friends arcmaszkok (5 féle), Dodo púder, Missha Perfect Cover BB krém, barackos Baviphat.


Ebből a jó kis csomagból, először a Beauty Friends Vitamonos maszkjáról írnék.


Ez a második maszk, amit kipróbáltam, úgyhogy mondhatni rutinos vagyok a felhelyezésében. Úgy kell elképzelni egy ilyen maszkot – kinézetre és tapintásra –, mint egy kicsit nagyobb nedvességtartalmú pl. sminklemosó kendőt, ami az arcodra helyezéshez megfelelően van kialakítva, mert vannak lyukak az orrnak, szájnak, szemnek, illetve a megfelelő "hajtáshoz" – jobb hasonlat nem jutott eszembe. =)

Arcmosás után 20-30 percre kell felhelyezni, és levétel után megvárni, míg beszívja a "jóságot" a bőröd. Ami még fontos ezekkel a maszkokkal kapcsolatban az, hogy nagyobb bőrirritáció esetében le kell venni! Seb, vagy bőrbetegség esetén nem ajánlott használni! Felnyitás után pedig fel kell egyből használni (mert elpárolog belőle a hatóanyag, azért is van alutasakba csomagolva, az megvédi). Szembe tilos, hogy kerüljön! (De amúgy ez mind-mind rá van írva, csak jobb ha mindenki tudja)

Az elején kicsit csípett, de az csak pár percig van, aztán ez átment egy ilyen kellemes bizsergetős érzésbe. Nálam az a vicces, hogy mindig 30 percig szeretném fent hagyni, de 25 perctől, mintha csikizné a bőrömet, és bezártság érzésem van tőle =))))) De ez csak az én kattanásom, én bukósisakban is ezt érzem (ezért nem fogok soha motorozni =)) ), ez tényleg csak nálam van, de igazán jókat szoktam rajta derülni. =)

Használat után, ahogy párom mondja, picit megpuffad az arc, bár ezt én csak úgy hívnám, hogy kisimul a bőröm (a férfiak nem nagyon ismerik a "szakszavakat"). Az a jó benne, hogy levétel után is érezni, hogy dolgozik =)
Viszont senkinek se ajánlom, főleg friss kapcsolat elején, hogy a párja jelenlétében használja, mert váló ok is lehet =) Nagyon brutálmód néz ki – ahogy Mara mondta, Halloween partyra tökéletes Jason Voorhees maszk! Úgyhogy, én mindig csak is kizárólag akkor kényeztetem vele a bőrömet, ha Ő nincs itthon =)

Egyébként, amit ígér a maszk:
Ez a vízben oldódó vitaminos maszk természetes növényi kivonatokban gazdag, melyek elősegítik a létfontosságú vitaminok felszívódását. A maszk E-vitamint is tartalmaz, ami egy erőteljes antioxidáns, és segít megelőzni az arcbőr öregedésének jeleit, továbbá megvédi a bőrödet a környezet, a légszennyezés, a szabadgyökök és az UV sugarak kellemetlen hatásaitól, miközben tisztítja és hidratálja az arcod.

A hidratálást nagyon is érzem, viszont a ráncmegelőzést nem tudom megállapítani igaz-e =) Majd 20-30 év múlva visszatérünk rá (ha az úgy megfelel nektek is) ;) Nekem minden tekintetben nagyon tetszenek ezek a maszkok, úgyhogy mindenkinek ajánlom. Hamarosan a többiről is jön teszt. =)
Ha pedig ennyi is elég volt, ahhoz, hogy kedvet kapj, innen nagyon könnyen beszerezheted bármelyiket: BB krém weboldala. (Darabja 390 Ft, viszont ha egyből 5-öt rendelsz akkor csak 295 Ft/db.)

Ti próbáltátok már valamelyiket? Hogy tetszettek?

2 megjegyzés:

  1. Szép zsákmány! Kíváncsi vagyok majd a Dodo neked hogyan válik be. A krémmel én is szemezek...ráadásul annyira cuki a csomagolásuk.

    VálaszTörlés
  2. Egyelőre azt kell, hogy mondjam hogy imádom =) Nekem nagyon bejön =) De még tesztelem, mit hogy bír =)

    VálaszTörlés