2011. szeptember 12., hétfő

„Vision of love...” - Újabb Látomás, és egy csepp hegedű, azaz Stradivarius

Végre eljutottam a Látomásba, hogy vegyek magamnak leggingeket, illetve egy ruhát is kinéztem, de pechemre elbénáztam... Ugyanis a Király utcai üzletbe szerettem volna eljutni, de úgy rémlett, hogy vagy a 19., vagy a 29-es szám alatt van az üzlet, így mikor már a 37-nél jártam rájöttem, hogy itt akkor nincs... =S Amúgy a 39 alatt van, úgyhogy ilyen béna is csak én lehetek =)
De mivel a Dohány utcai boltot biztosra tudom hol van így átmentem oda, ahol is két legginget is választottam magamnak, egy farmerhatású kéket, és egy drapp színűt (amit én vadászszínűnek hívok =) ). Illetve, ha már ott jártam vettem végre egy kis kompakt tükröt is (erről később lesz fotó, csak sajnos telezoommal nehéz fotózni, a másik obival baleset történt =S ).



Csak mikor eljöttem az üzletből jutott eszembe, hogy nincs is igazán hosszú pólóm, amihez lehetne hordani őket. Így otthon agyalva, és Krisztitől segítséget kérve, hogy szerinte merre felé lehet jó kis hosszú pólókat találni, pénteken elmentem a Stradivariusba – kénytelen voltam vásárolni, mert melóhelyen jó nagyok a gondok és kicsit kellett valami boldogsághormon –, ahol vettem két szépséget. Igaz az egyik csak úgy kellett, mert nem pont a kitűzött célnak felelt meg, hanem csak az igényeimnek. ;)

Ennek annyira állat szabása van =)

Ez a póló pedig egyszerűen tökély =)

Az egyik szettet fel is vettem =) Viszont, sajnos elég borzalmasak voltak a szobában a fények (nagyon sötét a szoba), úgyhogy photoshoppal kicsit átszíneztem, hogy legalább valamilyen legyen a kép (mert így is elég sokáig mozdulatlannak kellett maradnom, bár őszintén szólva elég lett volna vakut használni, de mivel le is merült közben a gép és már Tomim is morgott, hogy hagyjam békén... nem akar fotózni, így meg kellett elégednem ezzel a képpel) =)


Mivel a kép teleobijektívvel készült és a szobánk nem elég hosszú, hogy mindenem beleférjen a képbe (azaz nem tudtuk elég messze rakni tőlem =) ), így beáldoztam a fejem, ha nem baj =)))
Amúgy most (is) nagyon jó cuccok vannak a Stradivarisuban, ha lett volna keretem rá, biztos, hogy sokkal több mindennel jövök haza. ;)

Ti milyen cuccokkal készültök az őszre?

1 megjegyzés:

  1. óó a nacik mennyibe kerültek? én is vettem mostanában pár dolgot majd én is megmutatom:) illetve nem írnál üzit fészbukon hogy milyen gondok vannak? meg hogy mér lesz kevesebb időd blogolni?:$

    VálaszTörlés