2011. szeptember 2., péntek

„A TESZT a testhez ér” - Sensodyne Pronamel I. (TRND)

Csomagot kaptam a TRND-től!
Ha valaki nem tudná mi az: Egy olyan cég, akik nemrég jöttek be kis hazánkba. És hogy mivel foglalkoznak? Új termékek tesztelésének lebonyolításával. És hogy miért küldtek csomagot? Mert jelentkeztem az első itthoni "projektjükbe", ahol is az új Sensodyne Pronamel fogkrémet lehet tesztelni. Úgyhogy az lapult a kis csomagban ;)

Mikor kinyitottam kis levélke is fogadott

Azért jelentkeztem a tesztelésre, mert nekem személy szerint érzékenyek a fogaim, bár ez nem olyan rég jelentkezett – én is öregszem nah. =) Szóval egyre jobban zavar, hogy miközben fagyit eszem néha-néha fáj a fogam. Báááár annyira nem zavartattam magam eddig miatta, hogy tegyek is ellene, de mivel itt a lehetőség, gondoltam élek vele.

Őszinte leszek mindenféle fogkrémet szoktam használni, úgyhogy egész sok fajtát ismerek. Konkrétan már a Sensodyne Pronamel Kid fogkrémjét is kipróbáltam, véletlenül!! Párom unokahúga 2 éves, és épp volt DM kuponom erre a fogkrémre, gondoltam féláron tök jó lenne neki, csak egy valamit nem néztem meg nagy lelkesedésemben, hogy 6 éves kor felett ajánlják =)))
Mivel nem akartam kárbaveszni hagyni, így mivel a 26 szerintem 6év fölött van, gondoltam nyugodtan elhasználhatom. =))) Mikor nekiestem azt hittem az a finom gyerekfogkrém íz fog fogadni, de nem, normál fogkrém =/  (amúgy rá is van írva, hogy ne nyelje le a gyerek, de ezt is utólag vettem észre). Amúgy melyik 6 éves gyerek nem akarja megenni a fogkrémet? Mutassanak nekem egyet =))))

Szóval a kis kitérő után a csomag: Amint kezembe kaptam, a földre ülve – mint egy kisgyerek karácsonykor – ki is csomagoltam =))) Először is volt benne egy kis köszöntő levél, jó pár szórólap – amit a lelkes ismerőseimnek fogok adni egy mintafogkrémmel együtt –, 30 db 20 ml-s minta és egy normál méretű Nekem =)

A "papírmunka" után ;)

Kipakolva minden =)

Hogy miért és kiknek ajánlják a Pronamelt?
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de túl sok magas savtartalmú ételtől/italtól, amit fogyasztunk (gyümölcslé, gyümölcs, cola, bor stb. ) úgynevezett saverózió alakul ki, ami "mindössze" annyit tesz, hogy kopásnak indul a fog – ami nem csak, hogy nem hangzik jól, de emiatt lesznek érzékenyek a fogaink. A Pronamel pedig segít ezt megelőzni, illetve a már felpuhult fogzománcot visszaerősíteni. Úgyhogy nem csak azoknak jó, akiknek már előjött a probléma, hanem akik csak megelőzni szeretnének. Én ugye már az előbbibe tartozom =(( De majd most ;)
És ha már itt tartunk azt tudtátok, hogy a savas italok szürcsölgetése ártalmas? Mert minél tovább vannak a szánkban ezek a savas italok, annál jobban elindítják a saveróziót – lőttek a szívószálnak, vagy félbe kell vágni? ;). Szóval jobb, ha minél hamarabb megisszuk az ilyen jellegű italainkat. (Amúgy ezt én anyukámnak már jó pár éve mondogatom, de nem hisz nekem =)  Ezért is iszom meg reggel, mint a villám az "indítófolyadékom" (kávé) =) )


Egyébként már ki is próbáltam! ;) Első tapasztalataim pedig, hogy jó az illata, kellemes az íze, de egy kicsit lehetne mentolosabb. Kicsit olyan mintha, valami láthatatlan réteget képezne a fogaimra, de ezt még tesztelgetem. Szóval most folyamatosan ezt fogom használni, aztán pedig jönnek a tapasztalatok is =)
Egyébként már munkatársaimat is ráizzítottam a témára, és adtam neki egy-egy mintát. Illetve páromnak is szóltam, hogy ő is használja azt, hogy neki milyen. Úgyhogy teljes gőzzel, hogy jól véleményezhessek.

Amúgy ti ismeritek ezt a fogkrémet? Mi a véleményetek róla?

6 megjegyzés:

  1. Én majd holnap kezdem el tesztelni, mert csapattag lettem én is. :)

    VálaszTörlés
  2. Gratú neked is =) Te is ledöbbentél milyen sok az a 30 minta? =)

    VálaszTörlés
  3. olyan vicces fogkrémről olvasni:d és az még viccesebb hogy azt kell írjam: felkeltette az érdeklődésem:d pedig igy van:d

    VálaszTörlés
  4. Én is jelentkeztem a tesztelésre:( de nem kaptam...
    nem baj majd a következőnél hátha:))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon sajnálom, hogy nem kerültetek be =(( De majd legközelebb! Biztos nem lesz két egymásutáni tesztelésben ugyanaz az ember, így sztem mindenkinek adnak esélyt ;) (ha jól gondolom)

    Dia =))) Majd jön nemsokára bővebb leírás is róla, milyen vele a fogmosás és stb. =)

    VálaszTörlés