2011. szeptember 17., szombat

MAC Me Over! - Átalakulásom története

Biztos sokan tudjátok, hogy az OurFashion blog és a MAC közös játékot hirdetett, ahol is 120 szerencsés lányt, hölgyet, nőt kiválasztottak majd profi sminkesek és fodrászok karmai közé engedték őket. Erre a játékra én is jelentkeztem, mert kíváncsi voltam mit tudnának kihozni belőlem a profik =) Én péntekre kaptam időpontot 19:30-ra. Úgyhogy munka után el is indultunk a Westendbe, ahol az esemény volt, csak mivel elég későn kerültem sorra így addig el kellett valamivel ütni az időt, így páromnak vettünk a C&A-ban inget – ha valaki slim fit inget keres a párjának, vagy magának (ha épp hím egyed olvasná soraimat), nah ott van pár színben, ha jól emlékszem 5000 Ft-ért. Aztán szerencsétlent berángattam a Douglasba, mert anno mikor összejöttünk használt egy parfümöt ami nekem nagyon tetszett, csak nem tudjuk melyik volt az, nah most meg próbáltuk keresni =) Majd átmentünk a ni szekcióra is, hogy végre megszaglásszam a Burberry The Beat illatát, ami kicsit csalódás volt nekem, sokkal ütősebb illatra számítottam, úgyhogy nem szerettem bele =) Viszont ugye pár napja kaptam egy illatmintát a Burberrytől, (amit Facebookon lehetett igényelni) a The Body nevű új illatját, ami számomra kicsit furcsa volt, viszont páromnak meg tetszett. Úgyhogy ezzel hasonlítottam össze a Beatet, és azt kell mondanom, hogy a Bodynak sikerült belopnia magát a szívemben, minél többet hordom annál jobban tetszik az illata. Nem émelygek tőle és már kellemes. Úgyhogy sajnos be kell ruháznom majd egy ilyenbe – amint nyerek a lottón ;) – mert eléggé kellemes csalódás lett így két nap után.

Szóval addig nézelődtünk mindenütt, hogy el is szaladt az idő és vészesen közeledett az időpontom, úgyhogy felmentünk a helyszínre, bejelentkeztem egy nagyon kedves lánynál aki átinvitált a sminkes-lányhoz, akinek sajnos nagy izgalmamban sikerült elfelejtenem a nevét =( Viszont nagyon aranyos lány volt, igazán jól szórakoztam, csak nem mertem annyit mosolyogni meg nevetni miközben sminkel, mert féltem, hogy belekontárkodok a fészkelődésemmel a munkájába =) A hangulat megvolt, ugyanis szerencsétlen Vastag Csabi épp "koncertet" adott az aluljáró szinten... egy élmény volt. (sajnálom, de ez tényleg borzalmas volt, semmi bajom a Csabival, de tényleg ez SOKK volt!)
Maga az esemény úgy zajlott, hogy először kaptál egy papírt, amit ki kellett tölteni, hogy hozzájárulsz, hogy mindenféle helyen felhasználják a rólad készült képet (használják ;) ), és hogy hírleveleket vagy bármit küldjenek neked (levélbombán kivül bármi jöhet ;) főleg ajándék, mert azt szeretjük, úgyhogy ha olvassátok, kérlek ne tartsátok vissza magatokat, nyugodtan küldjetek termékeket, szívesen eljátszadozom velük ;) )
Majd a sminkes, aki megkaparintott magának, megkérdezi mit szeretnél és azt milyen színből. Én egy füstös sminket kértem, mert azt még nem igazán tudok jól csinálni, vagyis a pontos technikáját, úgyhogy kíváncsi voltam, milyen egy igazi =) Színben pedig a hajam révén azt mondtam, hogy valami bordós-lilás legyen, úgyhogy a végén közösen megegyeztünk egy lilában =)

Amint kész van a smink átmész a fodrászokhoz, akik szintén csak annyit csinálnak veled amennyit kérsz =) Tehát megnyugtatásképp közlöm, hogy senki nem távozott nullásra nyírt hajjal =) Igazándiból nem is vágtak – ha jól észleltem – senkinél (amit én egy kicsit hiányoltam, mert úgy az igazi az átalakítás, nah mindegy =) ). Mivel nekem elég rövid hajam van, amivel nem nagyon tudtak mást kezdeni, mint ami jelenleg is van vele kezdve (vala) =))))) Így két javaslatot tett a leányzó, egyik, hogy be tudja göndöríteni, a másik pedig, hogy felállítja punkosra. Mivel magamnál irtózom a hullámoktól, főleg mert legjobb barátom, a vasaló, megsértődne ha egyszer is hullámokat látna a hajamban, így a punkos felállítást választottam. Lehet hogy kár volt, mert rájöttem, hogy nem véletlenül nem tudom én se felállítani a hajam punkosra.... ugyanis olyan a hajam, ami alkalmatlan rá – de komolyan =) Úgyhogy szegény fodrász is rendesen megküzdött vele... A végén már úgy sajnáltam, hogy ezt kértem, úgyhogy így utólag is BOCSI!!! =)

Viszont a lényeg még hátra van, mivel ott volt párom, volt olyan édes és csinált pár képet a folyamatokról, amit most meg is mutatok nektek:





Igéző pillákat kapok épp


Még a fodrászkodás előtt

Röhögést visszafojtva próbálok normális fejet vágni, NEM SIKERÜLT =))

Nah ez a "rendőrségi" fotó másik fele, nem is bírtam ki röhögés nélkül... =))))
És pár képet otthon is csináltunk =)

Nem tudom mennyire látszik maga a smink, mert itt az lenne a lények =)

Hinnétek hogy ez egy beállított fotó, Tomi mondta,
hogy így tartsam a fejem, amiből persze megint röhögés lett

Amúgy ez a haj kifejezetten öregít...

...úgyhogy vissza is állítottam az eredetit, mert ez bájos =)

Ezt is Tomi mondta, hogy nézzek így...
De persze azt nem, hogy ezt is röhögjem el..

Épp egy ajándékot bontok ki...
de az már egy másik "történet" ;)
Ki volt még MAC Me Over-en? Ti milyen sminket és hajat kértetek? =)

9 megjegyzés:

  1. De csini vaaagy!!!!És ott a masni is:) Ahogy olvasom, nagyon jó élmény lehetett!A 3. képen tisztára macska szemed van:) nagyon dögös:)

    VálaszTörlés
  2. áá a nyolcadik kép lett a legjobb. szerintem :) Nagyon jó lett a smink és a hajad is jóó. (:

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó lett, bár eddig is szép voltál szóval nincs nagy különbség :D De a nevetésvisszafojtó kép az nagyon cuki :D A legutolsó meg ismerős :D Köszim hogy megosztottad :))

    VálaszTörlés
  4. E73 bioarcápolás (huhh milyen neved van =))*** ), örülök =)

    Emese (druszám ;) ), köszi. A macskás pedig igazi business cat, mert van nála pár táska is =))))

    Bubo, rádöbbentettél, hogy vagy ne tegyek fel ennyi képet, vagy számozzam be őket =))))

    Viki, túlzol =) De köszi, és szívesen, és még egyszer köszi! =))) A szemceruzát már hordom is ezerrel =)))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett a smink, jól áll és a hajad is tetszik.;)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  6. =))) Örülök, hogy tetszik nektek is =) Nekem is tetszett =) Csak kár, hogy nem lehet megtartani a jól sikerült sminkeket, mint valami maszkot =)))))

    VálaszTörlés
  7. uristen:O hát milyen gyönyörű babaarcod van mindenféle szögből??? csinálj már több sminket és fotod magadrol baze'. hát komolyan teljesen le vagyok döbbenve, és nekem baromira bejön a punk haj is , kár hogy nem áll meg úgy sokáig:D
    egy szó mint száz: gyönyörű vagy.

    (mellékeld a jajj tulzok, elpirulok dumádat:P)

    VálaszTörlés