2012. július 12., csütörtök

"Who Let the Dogs Out?" - Webshop ajánlás

A bejegyzés kivételesen nem a divatról vagy a szépészeti cuccokról fog szólni, hanem a kutyabarátoknak. =D

Nemrég kitaláltam, hogy a kiskutyáinknak nem a megszokott kommersz kaját fogom adni, így elkezdtem prémium kutyakajákat keresni, majd véletlenül rátaláltam a The Hill's márkára, akiknél is találtam olyat, ami piciszemű, így a nagyon válogatós kiskutyánk is szívesen ráharap =D Egyébként annyira jó illata van a kajának, hogy már többször gondoltam rá meg kéne kóstolni.... azt azért mégse.

Úgyhogy be is vásároltunk ebből a kajából a Freshnapfban, erre meg.... Találtam egy olyan webshopot ahol nagyon kedvező áron van minden táp és kiegészítő, illetve amiket eddig én néztem az itt mind jobb áron volt, mint a boltokban. Úgyhogy most röviden de ezt szeretném minden kutyás-olvasóm figyelmébe ajánlani.

Egyébként azt is jó ez a webshop mert végre egy olyan aminek jó a grafikája, annyi ilyen oldalt nézek, tele van gagyival, vagy épp elmeggyel a világháló, ez meg szép! AZ oldal neve pedig nagyon bájos: Jutifali =))


Szerintem mindenki megtalálja a neki tetsző eledelt, mert van Royal Canin, Happy Dog, Hill's, Acana, Belcando, Chappi, Dogland stbstb. szóval minden, fel se tudom sorolni az összeset. Arról nem is beszélve, hogy kiegészítők is vannak a kutyusoknak, póráz nyakörv, fekvőhely stb. És tényleg nagyon jók az árak!! =)


Ráadásul most még kuponkódjuk is van (amit az oldal balszélére kitettem nektek, hogy mindenki elérhesse). Úgyhogy most érdemes kipróbálni őket. De innen is elérhettek a kódot.

Szoktatok a kedvenceteknek netről rendelni, vagy inkább boltban veszitek meg a fogukravalót?

2 megjegyzés:

  1. Köszi a posztot, hasznos volt :) Bellus jelenleg Purina Dog Chow-t eszik, de hamarosan váltani fogunk, mert néha úgy érzem, egy idő után "megunja" az adott tápot, hiába veszek neki más ízesítésűt. Annyiból szeretek boltban vásárolni, hogy ott meg tudom nézni, milyen a táp színe (minél sötétebb annál jobb), állaga, mekkorák a darabkák.

    VálaszTörlés
  2. Király a blogod.
    Bekövettelek.
    Az én blogom: http://www.zsani-thefashionoflife.blogspot.com/
    Kérlek, ha van egy kis időd, nézz be hozzám. Rám férne pár követő.:DD
    előre is köszi
    xx

    VálaszTörlés