2011. szeptember 19., hétfő

„L.A. Woman Sunday afternoon...” - Nyereményjáték SORSOLÁS!

Először is nagyon köszönöm mindenkinek, aki jelentkezett a játékra, és azoknak is, akik azóta követnek, lassan 200-an lesztek (nagyon durva! =) ). Még egyszer összegezve 122 jelentkező volt (Facebookon egyel többet írtam ellenőrzés előtt, de valaki kétszer volt, ez javítva lett =) ) és összesen 419 esélyt szereztetek!

Máris előre fáj a szívem azokért, akik most nem nyernek, előre is bocsánat tőlük! Szívem szerint mindenki kapna nyereményt, de sajnos nem tehetem meg. Viszont senki se keseredjen el, hamarosan új játék lesz.

Nah, de foglalkozzunk végre azokkal, akik nyertek! =)
Még egyszer köszönetet szeretnék mondani az L.A. Makeupnak, nem csak a nyereményekért, hanem a sok segítséget, hogy még több emberhez eljutott általuk a játék híre a sok-sok megosztással.

Még egyszer a nyeremények!
A sorsolás random.org segítségével történt!

2011. szeptember 18., vasárnap

„Am I scaring you tonight? Disturbia” - Pirosba borultam ;)

Elég rég csináltam sminket, pedig ígértem, hogy lesz, úgyhogy most egy kicsit pótlom magam. Viszont sok hozzáfűznivalóm nincs, piros a hajam, piros lett a sminkem is =)))



2011. szeptember 17., szombat

MAC Me Over! - Átalakulásom története

Biztos sokan tudjátok, hogy az OurFashion blog és a MAC közös játékot hirdetett, ahol is 120 szerencsés lányt, hölgyet, nőt kiválasztottak majd profi sminkesek és fodrászok karmai közé engedték őket. Erre a játékra én is jelentkeztem, mert kíváncsi voltam mit tudnának kihozni belőlem a profik =) Én péntekre kaptam időpontot 19:30-ra. Úgyhogy munka után el is indultunk a Westendbe, ahol az esemény volt, csak mivel elég későn kerültem sorra így addig el kellett valamivel ütni az időt, így páromnak vettünk a C&A-ban inget – ha valaki slim fit inget keres a párjának, vagy magának (ha épp hím egyed olvasná soraimat), nah ott van pár színben, ha jól emlékszem 5000 Ft-ért. Aztán szerencsétlent berángattam a Douglasba, mert anno mikor összejöttünk használt egy parfümöt ami nekem nagyon tetszett, csak nem tudjuk melyik volt az, nah most meg próbáltuk keresni =) Majd átmentünk a ni szekcióra is, hogy végre megszaglásszam a Burberry The Beat illatát, ami kicsit csalódás volt nekem, sokkal ütősebb illatra számítottam, úgyhogy nem szerettem bele =) Viszont ugye pár napja kaptam egy illatmintát a Burberrytől, (amit Facebookon lehetett igényelni) a The Body nevű új illatját, ami számomra kicsit furcsa volt, viszont páromnak meg tetszett. Úgyhogy ezzel hasonlítottam össze a Beatet, és azt kell mondanom, hogy a Bodynak sikerült belopnia magát a szívemben, minél többet hordom annál jobban tetszik az illata. Nem émelygek tőle és már kellemes. Úgyhogy sajnos be kell ruháznom majd egy ilyenbe – amint nyerek a lottón ;) – mert eléggé kellemes csalódás lett így két nap után.

2011. szeptember 12., hétfő

„Vision of love...” - Újabb Látomás, és egy csepp hegedű, azaz Stradivarius

Végre eljutottam a Látomásba, hogy vegyek magamnak leggingeket, illetve egy ruhát is kinéztem, de pechemre elbénáztam... Ugyanis a Király utcai üzletbe szerettem volna eljutni, de úgy rémlett, hogy vagy a 19., vagy a 29-es szám alatt van az üzlet, így mikor már a 37-nél jártam rájöttem, hogy itt akkor nincs... =S Amúgy a 39 alatt van, úgyhogy ilyen béna is csak én lehetek =)
De mivel a Dohány utcai boltot biztosra tudom hol van így átmentem oda, ahol is két legginget is választottam magamnak, egy farmerhatású kéket, és egy drapp színűt (amit én vadászszínűnek hívok =) ). Illetve, ha már ott jártam vettem végre egy kis kompakt tükröt is (erről később lesz fotó, csak sajnos telezoommal nehéz fotózni, a másik obival baleset történt =S ).


2011. szeptember 9., péntek

„...álljunk össze, mint két kicsi legó...” - avagy Lego-ékszerek RedAstertől

Aki járt már WAMP-on, annak lehet, hogy nem ismeretlen a márka, amit most be szeretnék nektek mutatni. Nekem sajnos !még! nincs ékszerem tőlük, de már rajta van a fontossági listámon ;) Csak míg el se tudom dönteni a nagy választékból melyiket is szeretnék igazán, addig nehéz. =)
Viszont kivételesen nem én fogom körvonalakban bemutatni a céget, hanem maga az alapító tulajdonos, RedAster Ákos. Akivel egy rövid "interjút" készítettem, aminek keretében sok mindent megtudhattok róluk. =) (persze a képek se maradhatnak el ;) )

2011. szeptember 4., vasárnap

„A TESZT a testhez ér” - Sensodyne Pronamel II. (TRND)

Már 3. napja használom a Sensodyne Pronamelt párommal együtt, és már meg is fogalmazódott bennem pár dolog a termékkel kapcsolatban. Persze mókás úgy fogat mosni, hogy közben kérdezgetem párom, hogy szerinte milyen, elég habos? Hogy tetszik az íze? Úgyhogy most ezzel nem loptam magam a szívébe ;) De csak mert nem szeret fogmosás közben beszélni, ki érti ezt?!? =)


„Put A Ring On It..” - Szépséges gyűrűkre tettem szert =)

Akik követik a blog Facebook oldalát, már biztos látták új szerzeményeimet, de mivel nem akarok senkit se kizárni az örömömből, így be szeretném mutatni itt is, mikre tettem szert. =) Azt már gondolom sokan észrevettétek, hogy szeretem a masnikat. Nah, ez az apró tény párom húgának is feltűnt, és nemrég küldött nekem egy linket egy masnis gyűrűről. ITT ti is megnézhetitek.
Nem kellett sok, amint megláttam a gyűrűt egyből beleszerettem, de gondoltam, áh neeem veszem meg, nem is hordanám – „Mi az hogy nem hordanám? Le se venném...”. Majd valamilyen isteni szikra okán, gondoltam írok a készítőnek, Ékszermániának. Nagyon készséges és segítőkész volt és mondta elkészíti nekem a gyűrűt, ha szeretném. Úgyhogy meg is rendeltem. ;)
Csaaaak, miközben nézelődtem az oldalán találtam egy lila cipzárgyűrűt, ami szintén megfogott, gondoltam, ha egy jön, miért ne jöhetne egyből kettő, így azt is betettem kosaramba, elutaltam a pénzt, és vártam =) Nem is kellett sokat várni, mert Ékszermánia nem csak, hogy készséges eladó, de gyors is, amint megérkezett az utalásom fel is adta a kis szépségeket és 2 nap múlva hozta is a postás a csomagot, benne velük:

Ékszer készítője: Ékszermánia

2011. szeptember 2., péntek

„A TESZT a testhez ér” - Sensodyne Pronamel I. (TRND)

Csomagot kaptam a TRND-től!
Ha valaki nem tudná mi az: Egy olyan cég, akik nemrég jöttek be kis hazánkba. És hogy mivel foglalkoznak? Új termékek tesztelésének lebonyolításával. És hogy miért küldtek csomagot? Mert jelentkeztem az első itthoni "projektjükbe", ahol is az új Sensodyne Pronamel fogkrémet lehet tesztelni. Úgyhogy az lapult a kis csomagban ;)

Mikor kinyitottam kis levélke is fogadott